Πεταλούδα άλιεν βρήκαν μαθητές στην Αυστραλία

Μια πεταλούδα που έμοιαζε με αρουραίο ανακάλυψαν μαθητές σε σχολείο της Αυστραλίας για να επιβεβαιώσουν ότι το 2021 δεν αστειεύεται.
Πεταλούδα άλιεν βρήκαν μαθητές στην Αυστραλία
Η ζωή στο Μάουντ Κότον της Αυστραλίας κυλούσε ήρεμα μιας και οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους συμμετείχαν στις εργασίες ανακαίνισης των τάξεων που πραγματοποιούνταν στο σχολείο τους. Όσο λοιπόν οι εργασίες συνεχίζονταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με ένα αρκούντως τρομακτικό έντομο, που έφερνε λίγο σε πεταλούδα και λίγο σε αρουραίο.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Guardian, όλοι έμειναν έκπληκτοι στη θέα του τεράστιου εντόμου, που το άνοιγμα των φτερών του ξεπερνούσε τα 25 εκατοστά. Μάλιστα η διευθύντρια του σχολείου, Μέγκαν Στίουαρτ έδωσε συνέντευξη σε τοπικό ραδιόφωνο του Μπρισμπέιν, τονίζοντας πως αυτό το alien-ικής προέλευσης έντομο βρέθηκε εκεί διότι σχολείο είναι χτισμένο στα όρια ενός τροπικού δάσους.

Παρότι λοιπόν οι μαθητές και οι καθηγητές έχουν συναντήσει κατά καιρούς ζώα που ζουν σε τροπικά οικοσυστήματα, η «πρόσφατη» ανακάλυψή τους εξέπληξε τους πάντες.

Όπως μπορείς να καταλάβεις οι φωτογραφίες με την γιγάντια και τερατόμορφη πεταλούδα έγιναν γρήγορα viral μετά τη δημοσίευσή τους στην επίσημη σελίδα Facebook του σχολείου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v