Χαρδαλιάς: Ανοίγουν καταστήματα ΟΠΑΠ από Δευτέρα

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα θα ανοίξουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ στη χώρα, μαζί με το λιανεμπόριο στην Αχαΐα.
Χαρδαλιάς: Ανοίγουν καταστήματα ΟΠΑΠ από Δευτέρα
Την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε 2747 κρούσματα σήμερα στη χώρα και νέο αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων με 790 και 78 θανάτους ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που θα ισχύουν στη χώρα.

Στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ενημέρωση της Παρασκευής δήλωσε ότι από τη Δευτέρα 12 Απριλίου θα ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Διευκρίνισε ωστόσο ότι τα OΠΑΠ play θα παραμείνουν κλειστά. Παράλληλα ανέφερε ότι θα ανοίξει το λιανεμπόριο στην Αχαΐα τόσο με τη μέθοδο του click away και του click in shop. Αντίθετα στη Θεσσαλονίκη τα καταστήματα θα λειτουργήσουν μόνο με click away. Στην Κοζάνη το λιανεμπόριο ωστόσο θα παραμείνει κλειστό.

Ακόμη, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα μέτρα σε σχέση και με τη λειτουργία λιανεμπορίου. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι αίρεται ο περιορισμός για τα 20 άτομα, προσθέτοντας ότι για καταστήματα μέχρι 500 τμ επιτρέπονται 1 άτομο ανά 25 τμ. Αναφορικά με τα μεγαλύτερα καταστήματα, ο Ν. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι για κάθε επιπλέον 100 τμ επιτρέπεται ένας επιπλέον πελάτης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v