Πατρινός τρέχει γυμνός στο δρόμο για να γιορτάσει αρνητικό rapid test

Με έναν κάπως ασυνήθιστο τρόπο πανηγύρισε ένας Πατρινός τα αρνητικά αποτελέσματα του rapid test τρέχοντας γυμνός στους δρόμους της πόλης.
Πατρινός τρέχει γυμνός στο δρόμο για να γιορτάσει αρνητικό rapid test
Με την αύξηση των κρουσμάτων να είναι τρομακτική- ειδικά τις τελευταίες μέρες, υπάρχει έντονη ανησυχία και φόβος σε όλους μην κολλήσουν κορωνοϊό. Παράλληλα έχει αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό κι ο αριθμός των rapid test που γίνονται σε όλη τη χώρα. Πρόκειται όχι για το self test, αλλά για το τεστ ταχεώς αποτελέσματος που σε ενημερώνει για το αποτέλεσμα μεσα σε  λίγη ώρα. Αν είναι αρνητικό, όσο να’ ναι μια ανακούφιση τη νιώθεις.

Κάποιοι βέβαια το γλεντάνε λίγο παραπάνω όπως συνέβη με νεαρό άντρα στην Πάτρα ο οποίος όταν έμαθε ότι το τεστ του βγήκε αρνητικό του έδωσε να καταλάβει. 

Είχε έντονη ανησυχία λόγω ύποπτων συμπτωμάτων και αποφάσισε να πάει στο Επιμελητήριο Αχαΐας όπου διεξάγονται καθημερινά rapid test. Περίμενε στην σειρά του κανονικά κι έκανε την εξέταση.

Όταν λοιπόν του είπαν ότι είναι αρνητικό, υπερέβαλε κάπως στους πανηγυρισμούς του.

Έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχό του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και άρχισε να τρέχει στην Ρήγα Φεραίου. Όπως είναι λογικό συνάντησε διάφορους στον δρόμο που τον κοίταγαν με τα σαγόνια στο πάτωμα. Όταν μάλιστα κάποιοι του έκαναν παρατήρηση, τους έριξε και λίγα μπινελίκια γιατί δεν μοιράστηκαν τη χαρά του. Με λίγα λόγια δεν πήγε και πολύ καλά αυτό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v