Νεαροί έριξαν ξύλο σε αστυνομικό που πήγε για έλεγχο σε παράνομο πάρτι

Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί στην Αχαΐα κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κορωνοπάρτι, από τα άτομα που συμμετείχαν σε αυτό.
Νεαροί έριξαν ξύλο σε αστυνομικό που πήγε για έλεγχο σε παράνομο πάρτι
Σε όλη τη χώρα γίνονται εντατικοί έλεγχοι για παράνομα κορωνοπάρτι, που συνεχίζουν να διοργανώνονται παρά τον πολύ υψηλό αριθμό των κρουσμάτων και των διασωληνομένων που ανακοινώνει καθημερινά ο ΕΟΔΥ.

Το βράδυ της Τετάρτης που μας πέρασε αστυνομικοί στην Αχαΐα δέχθηκαν επίθεση κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου ελέγχου από τα άτομα που διοργάνωναν το κορωνοπάρτι και συμμετείχαν σε αυτό.

Όπως αναφέρει το tempo24.news οι αστυνομικοί στην Κάτω Αχαΐα που περιπολούσαν στην περιοχή, έλαβαν σήμα για να μεταβούν σε σημείο όπου γινόταν πάρτι με την συμμετοχή τουλάχιστον 18 ατόμων, παρά τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα κατά της διασπορά του κορωνοϊού, ενώ υπήρχαν παράλληλα παράπονα και για διατάραξη.

Φτάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί από τους συμμετέχοντες στο πάρτι και δέχθηκαν επίθεση. Μάλιστα ένας από τους παρευρισκόμενους γρονθοκόπησε τον έναν από τους δύο αστυνομικούς στο πρόσωπο.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ δεν έγιναν συλλήψεις μιας και οι συμμετέχοντες κατάφεραν να διαφύγουν. Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά άτομα που βρίσκονταν στο πάρτι, όπως αντίστοιχα και τον ιδιοκτήτη του χώρου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v