Αρνείται τα πάντα ο Λιγνάδης

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου θα απολογηθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή. Ο δικηγόρος του λέει πως αρνείται τις κατηγορίες.
Αρνείται τα πάντα ο Λιγνάδης
Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ένταλμα σύλληψης του οποίου εκδόθηκε τελικά το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου –αφού πρώτα εκείνος παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ και έφυγε, καθώς τον ενημέρωσαν πως δεν υπήρχε ακόμα ένταλμα.

Ο δικηγόρος του γνωστού σκηνοθέτη, Νίκος Γεωργουλέας, δήλωσε πως ο Λιγνάδης αρνείται όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν.

Ο γνωστός σκηνοθέτης παρουσιάστηκε στην Ευελπίδων το πρωί της Κυριακής 21/2, οδηγήθηκε λίγο πριν τις 10.00 το πρωί στο ανακριτικό γραφείο όπου παρέμεινε μισή ώρα, και παρέλαβε, τόσο ο ίδιος όσο και ο δικηγόρος του, αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, με την κατηγορία του κακουργήματος των βιασμών κατά συρροή.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή του.

«Αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν» δήλωσε ο δικηγόρος του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v