Μπαλκονάτη απόδραση σε κορωνοπάρτι στη Θεσσαλονίκη

Έφοδος της αστυνομίας σε κορωνοπάρτι στη Θεσσαλονίκη, ανάγκασε τους παρευρισκόμενους να πηδάνε μπαλκόνια για να γλιτώσουν.
Μπαλκονάτη απόδραση σε κορωνοπάρτι στη Θεσσαλονίκη
Ενώ η πανδημία δείχνει τα δόντια της ανεβάζοντας συνεχώς τον αριθμό των νεκρών σε όλο τον κόσμο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αδιαφορούν απέναντι στις εκκλήσεις των ειδικών και διοργανώνουν πάρτι, αντί να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα μη διασποράς του ιού. Αντίστοιχα και στη χώρα μας, δεν είναι λίγοι αυτοί που το γλεντάνε διοργανώνοντας παράνομα πάρτι.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι κι όσα διαδραματίστηκαν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου και μαζεύτηκαν οκτώ άτομα ηλικίας 25 έως και 30 ετών, όπως λένε οι πληροφορίες από ρεπορτάζ του Mega. Το πάρτι βέβαια δεν κύλησε όπως ήλπιζαν οι παρευρισκόμενοι μιας και η παρέμβαση της αστυνομίας  κατόπιν καταγγελίας, βρήκε αρκετούς στο μπαλκόνι του διαμερίσματος προσπαθώντας αλά Spiderman να αποδράσουν και να γλιτώσουν το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έβαλε τη μουσική στη διαπασών με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» κι οι γείτονες της πολυκατοικίας να καλέσουν την αστυνομία.

Όταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί προσπάθησε να φυγαδεύσει δύο κοπέλες στο διπλανό μπαλκόνι, αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα ο κάθε παρευρισκόμενος να πληρώσει 300 ευρώ πρόστιμο. Πιο βαριά ήταν η καμπάνα για τον ιδιοκτήτη ο οποίος καλείται πλέον να πληρώσει 3000 ευρώ πρόστιμο, όπως ορίζει ο νόμος.

Ξινό λοιπόν βγήκε το πάρτι, τη στιγμή που η μπαλκονάτη απόδραση, δεν πήγε όπως περίμεναν οι επίδοξοι «δραπέτες».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v