Νόμιζε ότι πάχυνε στην καραντίνα αλλά ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος!

Μια έκπληξη περίμενε Βρετανίδα μαμά, η οποία ενώ νόμιζε ότι είχε πάρει κιλά στο lockdown, τελικά γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι.
Νόμιζε ότι πάχυνε στην καραντίνα αλλά ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος!
Το συνεχιζόμενο Lockdown σε όλη την Ευρώπη έχει αλλάξει το διατροφικό πρόγραμμα πολλών, με αποτέλεσμα οι ατασθαλίες να πηγαίνουν σύννεφο κι η ζυγαριά να τραβάει την ανηφόρα. Έτσι λοιπόν όταν παίρνουμε κάποια κιλάκια παραπάνω, τα δικαιολογούμε λόγω της κατάστασης που βιώνουμε. Η περίπτωση ωστόσο της βρετανίδας μαμάς που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι πριν μέρες είναι λίγο διαφορετική.

Βλέπεις, θεώρησε ότι η πρησμένη της κοιλιά, ήταν απόρροια φαγητού, δίχως να φανταστεί ότι είναι έγκυος. «Η κοιλιά μου ήταν λίγο πρησμένη αλλά καθώς ένιωθα άρρωστη ποτέ δεν μου πέρασε απ΄ το μυαλό ότι είμαι έγκυος.» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της. Μάλιστα παρότι το έμβρυο ήθελε να κάνει αισθητή την παρουσία του, δίνοντας μπόλικες κλωτσιές στην κοιλίτσα της, εκείνη τις απέδιδε στο σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου.

Ακόμη κι όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του Μπρίστολ καθώς νόσησε από κορωνοϊό, ούτε οι γιατροί του νοσοκομείου κατάλαβαν την εγκυμοσύνη της. Το μωρό ωστόσο, συνέχιζε να κλωτσάει ακάθεκτο, με αποτέλεσμα μαζί με τον μπαμπά η Βρετανίδα μαμά να πάρουν την απόφαση να κάνουν ένα τεστ εγκυμοσύνης, που βγήκε φυσικά θετικό.

Βέβαια και τότε υπέθεσε ότι ήταν μόλις 4 με 5 μηνών έγκυος με αποτέλεσμα να πάει στη δουλειά της, και να «σπάσουν τα νερά» δέκα μέρες αργότερα, φέρνοντας ένα μωράκι στον κόσμο.

Τι να κάνουμε; Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Με πληροφορίες από το mama365


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v