Θρυλικά ντέρμπι που μπορείς να δεις online

Ιερά τέρατα της μπάλας, ανατροπές, γκολάρες και όλη η μαγεία της στρογγυλής θεάς σε έξι θρυλικά ματς.
Θρυλικά ντέρμπι που μπορείς να δεις online
Η Βραζιλία του Πελέ, η Μάντσεστερ του Σερ Άλεξ, η Αργεντινή του Μαραντόνα και όλη η μαγεία του ποδοσφαίρου σε ματς που άφησαν εποχή.

Πάρε πίτσα, πιάσε μια μπίρα και πάτα play.

Βραζιλία vs. Αγγλία 1-0 (1970)

Η σπουδαιότερη Βραζιλία όλων των εποχών έκλεψε την παράσταση και κατέκτησε το τρίτο Μουντιάλ της ιστορίας της, στο κατάμεστο «Χαλίσκο» της Γουαδαλαχάρα, σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό και δύο «τέρατα» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: τον Πελέ και τον Μπόμπι Τσάρλτον.



Δυτική Γερμανία vs Ουγγαρία| 3-2 (1954)

Στην Ελβετία το 1954, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πιο γνωστή κι ως το "θαύμα της Βέρνης", με τη Γερμανία να υποτάσσει την Ουγγαρία του Φέρεντς Πούσκας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Αργεντινή vs Αγγλία | 2-1 (1986)

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 1986 στο Μεξικό ο «Θεός» Μαραντόνα μας έδειξε το χέρι του, αλλά και το πόδι του σε ένα ματς που άφησε εποχή.



Ιταλία vs Δυτική Γερμανία | 4-3 (1970)

Στο στάδιο Αζτέκα της Πόλης του Μεξικού η Ιταλία κέρδισε τη Γερμανία στην παράταση με σκορ 4-3, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1970, σε ένα ματς που ανακηρύχθηκε δικαίως ως «το παιχνίδι του αιώνα». Σημειωτέον, στην παράταση μπήκαν πέντε γκολ!



Μάντσεστερ vs Μπάγερν | 2-1 (1999)

Ο τελικός του Champions League του 1999 είναι ένα από τα πιο συνταρακτικά ματς στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επιβεβαιώνουν το παρατσούκλι τους και να κάνουν την πλέον καταιγιστική ανατροπή, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.



Βραζιλία vs Ιταλία | 3-3 (1997)

Μα πως γίνεται ένα φιλικό ματς να είναι ένα από τα κορυφαία όλων των εποχών; Γίνεται. Γιατί σε αυτό το ματς οι δύο ομάδες δεν ήταν καθόλου… φιλικές και χάρισαν απλόχερα θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v