Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης... σε λέει να μείνεις σπίτι

Με ένα σπαρταριστό βίντεο ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης μας καλεί να μείνουμε σπίτι φέτος και του χρόνου, τα ξαναλέμε.
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης... σε λέει να μείνεις σπίτι

Όπως μπορείς να αντιληφθείς φέτος δεν θα έχουμε τα Χριστούγεννα, που είχαμε συνηθίσει. Αντίθετα θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέες συνθήκες και δεδομένα, με σκοπό να αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα γίνεται την πανδημία, ώστε να βρεθούμε υγιείς και ασφαλείς, όταν όλα αυτά περάσουν, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των ειδικών που γνωρίζουν καλύτερα. Σε αυτό το περίεργο χριστουγεννιάτικο πνεύμα λοιπόν ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης μας καλεί φέτος να μείνουμε σπίτι, ώστε να μπορέσουμε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Για αυτόν τον λόγο και δημιούργησε ένα εμπνευσμένο βίντεο, ποτισμένο με το πνεύμα των Wham και της χριστουγεννιάτικης υπέρ-τραγουδάρας τους Last Christmas. Κάπως έτσι λοιπόν βρεθήκαμε όλοι να τραγουδάμε το παρακάτω άσμα.

Next Christmas I'll give you my heart, θα έρθεις Θεσσαλονίκη

This year, will keep us apart, σε λέω να μείνεις σπίτι

Μείνε σπίτι, κι όλα καλά. Mask and distance, δεν θέλει πολλά

Και του χρόνου - σε λίγο καιρό- θα φάμε μπουγάτσα. 

Το βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων με όλες τις απαραίτητες άδειες και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Εμείς θα πούμε και του χρόνου με υγεία, στέλνοντας με όλη μας τη δύναμη τις ευχές μας, όλα να πάνε καλά!

Πηγή

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v