Σέξι αγροτικό ημερολόγιο από τα Φάρσαλα για να καψώσεις τα Χριστούγεννα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπιάς έβγαλε ημερολόγιο για το 2021 με νέους αγρότες κι αγρότισσες ανεβάζοντας επικίνδυνα το σέξινεζ της περιοχής.
Σέξι αγροτικό ημερολόγιο από τα Φάρσαλα για να καψώσεις τα Χριστούγεννα

Πέρυσι είχε γίνει δικαιολογημένα ντόρος, όταν στα Φάρσαλα μια ομάδα νέων αγροτών, είχε κυκλοφορήσει ένα ημερολόγιο με σέξι πόζες για το 2020. Πίσω από το εγχείρημα κρυβόταν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς, κάνοντας περήφανη όλη τη Λάρισα. Φέτος που η πανδημία του κορωνοϊού δεν μας έχει αφήσει πολλές επιλογές στο κεφάλαιο σέξινεζ, επιστρέφουν ξανά σαν έτοιμοι από καιρό. Μάλιστα φέρνουν μαζί τους και αγρότισσες της περιοχής να ποζάρουν σε καθημερινές αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες με περισσό σκέρτσο και νάζι, είτε στα χωράφια της περιοχής είτε παρέα με εξίσου πανέμορφα κατσικάκια.

Στο τιμόνι της ιδέας και της επιμέλειας του νέου εγχειρήματος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς Ηλίας Τσούτσος, αναφέρει: “Πρόκειται για το νέο μας ημερολόγιο για το 2021, το οποίο αποτελείται από παιδιά του χωριού μας, από 10 αγόρια και 4 κορίτσια, ποζάροντας σε καθημερινές εργασίες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, έτσι ώστε να στρέψουμε τον κόσμο πίσω στα χωριά μας, να αποκτήσουν ξανά την παλιά αίγλη που έχουν χάσει”. Ο Ηλίας εκτός από πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου είναι και πρόεδρος του κτηνοτροφικού, αλλά και της Κοινότητας του χωριού μετά από τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές και φιλοδοξεί με την παρέα του, να αναγεννήσει το χωριό.


Στο νέο ημερολόγιο διασταυρώνεται το παρελθόν με το παρόν και τη νέα γενιά να αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή, σε μία δύσκολη εποχή και μία χρονιά που τελειώνει με όχι και τις καλύτερες αναμνήσεις, προσδοκώντας όμως από την νέα και την ελπίδα να φέρει πίσω ότι στέρησε η προηγούμενη.


*Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παραγγείλουν από την σελίδα του συλλόγου στο Facebook με την ονομασία: Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπιάς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v