Καταφύγιο 3 εκατομμυρίων δολαρίων ψάχνει ενοικιαστή

Αν οι καταθέσεις σου είναι επταψήφιες, τότε μπορείς να πάρεις μια καλή ιδέα για να επενδύσεις τα λεφτά σου κατάλληλα.
Καταφύγιο 3 εκατομμυρίων δολαρίων ψάχνει ενοικιαστή

Αν κάτι μας έχει αποδείξει το 2020, είναι πως καλού κακού πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Επομένως αν έχεις κι ένα καταφύγιο πρόχειρο να σου βρίσκεται, μόνο κακό δεν κάνει. Με μόνο έναν μήνα να έχει απομείνει ουσιαστικά για το τέλος της χρονιάς και την πιθανότητα εισβολής εξωγήινων ή ζόμπι επίθεσης να παραμένει ανοιχτή, τότε τα καταφύγια ίσως αποδειχθούν μια τίμια λύση.

Αν μάλιστα οι καταθέσεις σου, είναι επταψήφιες και κάνουν περήφανο τον Σκρουτζ Μακ Ντακ, τότε η αγορά ενός υπέρ-σύγχρονου καταφύγιου είναι αυτό που σου χρειάζεται δίχως άλλο. Κάπου στη Wichita του Kansas λοιπόν με μόλις 3 εκατομμύρια δολάρια μπορείς να αγοράσεις καταφυγιό-διαμερίσματα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κι αν δεν έχουμε τόσες πολλές πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου, μην ανησυχείς γιατί θα μάθεις όλα τα υπόλοιπα.

Ένα σιλό πυραύλων του Ψυχρού Πολέμου, έχει μετατραπεί σε μια σειρά από πολυτελή οροφοδιαμερίσματα-καταφύγια. Το Survival Condo Project που είναι υπεύθυνο για τούτο εδώ το δημιούργημα κι οι άνθρωποι πίσω από αυτό δηλώνουν, πως εντός του μπορούν να μείνουν μέχρι 75 άτομα, για περίπου 5 χρόνια. Κι επειδή ποτέ δεν ξέρεις πόσο καιρό να χρειαστεί να κρυφτείς από προσώπου γης, οι άνθρωποι προνόησαν και δημιούργησαν μέσα στο Σιλό, σινεμά, βιβλιοθήκη, ιατρικό κέντρο και μίνι μάρκετ πλήρως εξοπλισμένο.

Κι όλα αυτά με μόνο 5 χιλιάδες δολάρια κοινόχρηστα τον μήνα. Αν δεν μας πιστεύεις ρίξε μια ματιά και στο πλήρως επεξηγηματικό βιντεάκι.

Πηγή

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v