Οι 6 τύποι φίλων στην καραντίνα

Ο καθένας αντιμετωπίζει την καραντίνα διαφορετικά, το ίδιο και οι φίλοι σου. Εμείς τους χωρίσαμε σε κατηγορίες.
Οι 6 τύποι φίλων στην καραντίνα
Η καραντίνα έχει διαφορετικές προκλήσεις για τον καθένα, και φέρνει πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις. Κάποιοι τρελαίνονται από την κλεισούρα, κάποιοι άλλοι βρίσκουν τον εαυτό τους. Και αυτές είναι οι έξι κατηγορίες ανθρώπων που θα δεις μέσα στην καραντίνα: Είναι όλοι φίλοι σου, και είναι όλοι εξίσου γλυκούληδες μα και εκνευριστικοί.

Ο τύπος που τον τρώει η μοναξιά
Απλά δεν την παλεύει μόνος του. Δεν αντέχει την καραντίνα, τρώγεται με τα ρούχα του και είναι μία δύναμη που έρχεται τις πιο άσχετες στιγμές να καταστρέψει την ρουτίνα που με νύχια και με δόντια προσπαθείς να κρατήσεις: Σε ρωτάει αν θες να βγείτε για τρέξιμο, αν θες να κάνετε βιντεοκλήση. Τσακίρ κέφι σε ρωτάει και αν θες να σπάσετε την καραντίνα και να βρεθείτε.

Ο τύπος που εξαφανίστηκε
Είπαμε ότι κάποιοι άνθρωποι βρήκαν τον εαυτό τους στην καραντίνα. Αυτό σημαίνει ότι εκμεταλλεύονται την κλεισούρα για να πέσουν σε κάποιου είδους χειμερία νάρκη. Και, δυστυχώς, στην φάση που ζούμε, είναι από τις πιο τίμιες επιλογές. Αν ανησυχείς, φρόντιζε να στέλνεις πού και πού ένα μήνυμα να τσεκάρεις τι κάνει, θα το εκτιμήσει (ακόμα κι αν αργήσει μερικές ώρες να σου απαντήσει επειδή μάλλον κοιμάται).

Ο τύπος που ξεκίνησε δέκα χόμπι
Υπάρχει κάτι που ονομάζεται "τοξική θετικότητα", και οι άνθρωποι που ξεκινούν κάθε βδομάδα νέο χόμπι στην καραντίνα, την εκφράζουν στο έπακρο. Αυτός ο στρουθοκαμηλισμός του "όλα θα πάνε καλά όσο υποκρίνομαι ότι θα πάνε καλά" έχει σταματήσει να δουλεύει από τις πρώτες δυο βδομάδες της πρώτης καραντίνας.

Ο τύπος που καίγεται
Είναι κάτι ανάλογο με τον τύπο που εξαφανίστηκε, μόνο που εμφανίζεται πιο συχνά, επειδή είναι μεθυσμένος. Μπορεί να γίνει από πολύ διασκεδαστικός μέχρι πολύ καταθλιπτικός, όπως όλοι οι μεθυσμένοι άνθρωποι. Αν έχεις ελεύθερο χρόνο, πιες μαζί του έστω μέσω βιντεοκλήσης. Θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα, και ίσως να μιλήσετε και για τα ψυχολογικά σας.

Ο τύπος που δεν άλλαξε τίποτα για αυτόν
Είναι στην κατηγορία ανθρώπων που αν σταματήσει να κάνει την δουλειά του, θα σταματήσει ο κόσμος. Ζει αυτή την μιζέρια από εντελώς άλλη οπτική γωνία, και είναι δύσκολο να καταλάβετε ο ένας τα προβλήματα του άλλου αυτή τη στιγμή. Και πάλι, όμως, είναι από τους φίλους σου που χρειάζονται πολλή υποστήριξη - δεν είναι και λίγο να σου λένε ότι στις πλάτες σου κουβαλάς όλη την κοινωνία.

Ο τύπος που πήρε την γυμναστική πολύ σοβαρά
Ξεκίνησε να στέλνει μήνυμα 6 προφανώς για να βγει από το σπίτι και να πάρει λίγο αέρα, σύντομα όμως εθίστηκε στις ενδορφίνες της γυμναστικής. Πλέον, θα τον βρεις να τρέχει σε σκοτεινά στενά αλλά και άδειες λεωφόρους, ψάχνοντας την επόμενή του δόση. Θα την λάβει μόλις τελειώσει τα χιλιόμετρά του. Ίσως οι πιο ψύχραιμοι άνθρωποι μέσα στην καραντίνα είναι αυτοί που συνεχίζουν να γυμνάζονται.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v