Τι λένε τα χείλη σου για εσένα;

Δεν τα λέμε εμείς, κάτι φυσιογνωμιστές λένε ότι το σχήμα των χειλιών σου παίζει ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σου.
Τι λένε τα χείλη σου για εσένα;

Τα χείλη σου θα μπορούσαν να λένε πολλά για εσένα. Όπως για παράδειγμα, αν είναι ξερά, μαρτυρούν ότι δεν πίνεις νερό. Εμείς όμως δεν αναφερόμαστε σε τέτοια… βαρετά χαρακτηριστικά. Μας ενδιαφέρει η προσωπικότητά σου.

Τι λένε οι φυσιογνωμιστές λοιπόν για τα χείλη σου;

Σαρκώδη χείλη: Τα σαρκώδη χείλη μαρτυρούν έναν άνθρωπο που του αρέσει να φροντίζει τους άλλους. Αν έχεις εν ολίγοις χειλάρες, τότε πιθανόν όταν ήσουν μικρή-ός να τάιζες τα αδέσποτα της γειτονιάς ή να βοηθούσες γριούλες να περάσουν τον δρόμο. Έχεις ισχυρό το πατρικό/μητρικό ένστικτο και είσαι υπερπροστατευτικός.

Το άνω χείλος είναι πιο σαρκώδες από το κάτω: Αν τα χείλη σου θυμίζουν λίγο Simpsons, τότε πιθανώς να είσαι λιγάκι ντράμα κουίν. Είσαι συναισθηματικό άτομο, έχεις χαρίσματα, αλλά είσαι λίγο ξιπασμένος και θέλεις την προσοχή πάνω σου.

Το κάτω χείλος είναι μεγαλύτερο από το άνω: Δεν είσαι φτιαγμένος για δουλειά γραφείου. Αυτό λένε οι φυσιογνωμιστές για εσένα. Αποσπάται εύκολα η προσοχή σου και ξέρεις ότι υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείς να κάνεις εκεί έξω. Θέλεις να είσαι μονίμως σε κίνηση, να ταξιδεύεις και να αποκτάς εμπειρίες. Εν ολίγοις είσαι κοινωνικός και περίεργος.

Κανονικά χείλη: Αν έχεις κανονικά χείλη, τότε είσαι ό,τι και τα χείλη σου. Ισορροπημένος. Έχεις κοινή λογική και έχεις την ικανότητα να λύνεις τα προβλήματα που βρίσκονται στο διάβα σου. Έχεις την υπομονή να ακούς τους άλλους, δέχεσαι την κριτική και σέβεσαι τον συνάνθρωπό σου.

Λεπτά χείλη: Είσαι μοναχικός λύκος. Βασίζεσαι στις δικές σου ικανότητες και μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σε δυσκολέψει. Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που θα ταξίδευαν μόνοι τους ή θα έτρωγαν σε ένα εστιατόριο παρέα μόνο με το κρασί τους.

Το χειλικό φίλτρο σου είναι κοφτερό: Αν έχεις κοφτερό χειλικό φίλτρο πιθανώς να είσαι ταλαντούχος όσον αφορά την τέχνη. Έχεις μάλλον πολύ καλή μνήμη όταν πρόκειται να θυμηθείς πρόσωπα και ονόματα, γι’ αυτό είσαι και τόσο κοινωνικός. Είσαι και αποτελεσματικός στη δουλειά σου.

Αν δεν ξέρεις τι είναι το χειλικό φίλτρο, να σε ενημερώσουμε ότι είναι αυτό:



Το χειλικό σου φίλτρο κάνει καμπύλη: Αν έχεις τέτοιο φίλτρο, τότε μάλλον είσαι συμπονετικός, ευαίσθητος και ευγενικός. Συγχύζεσαι με όποιο εμπόδιο βρεθεί μπροστά σου και βρίσκεις πάντα χρόνο να βοηθήσεις τους φίλους σου. Αυτό σου δίνει κίνητρο: να βοηθάς αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Το χειλικό σου φίλτρο δεν υπάρχει: Στην κυριολεξία δεν υπάρχει. Είσαι εξαιρετικά υπεύθυνος και μπορεί να βασιστεί οποιοσδήποτε πάνω σου. Δεν ξέρεις τι θα πει απίθανο και τα ντεντλάιν τρομάζουν όταν σε βλέπουν. Όλα μπορείς να τα κάνεις και γι’ αυτό φίλοι και οικογένεια απευθύνονται σε εσένα όταν τα βρίσκουν σκούρα.

Μικρό στόμα, αλλά σαρκώδη χείλη: Είσαι προκλητικός και σκανδαλιάρης. Η βασική προτεραιότητα της ζωής σου είναι τα συναισθήματά σου. Ξέρεις ότι κανένας δεν θα ενδιαφερθεί για τον εαυτό σου αν δεν ενδιαφερθείς εσύ πρώτα γι’ αυτόν. Ο κόσμος νομίζει ότι είσαι εγωιστής, αλλά αυτό είναι μόνο η πρώτη εντύπωση που δίνεις. Είσαι συμπονετικός και πιστός στους φίλους σου και δεν θα επιμείνεις ποτέ για να περάσει το δικό σου.

Πηγή: Brightside.me

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v