Αλληλέγγυοι μηχανικοί επισκευάζουν τα αυτοκίνητα των πληγέντων στην Εύβοια

Οι πληγέντες μπορούν πλέον να πάρουν μία ανάσα καθώς εθελοντές μηχανικοί ανακατασκευάζουν αφιλοκερδώς τα κατεστραμμένα τους αυτοκίνητα.
Αλληλέγγυοι μηχανικοί επισκευάζουν τα αυτοκίνητα των πληγέντων στην Εύβοια

Σύμφωνα με δηλώσεις του Βασίλη Παπανικήτα, εθελοντή μηχανικού, στην εκπομπή της ΕΡΤ «…από τις έξι», αυτή τη στιγμή τέσσερις μηχανικοί ήδη έχουν επισκευάσει εννιά αυτοκίνητα που βρέθηκαν στο έλεος των πλημμυρών στην Εύβοια και παράλληλα έχουν ξεκινήσει την επιδιόρθωση άλλων δύο.

«Το πρόβλημα είναι ο χρόνος, ο οποίος είναι περιορισμένος λόγω φόρτου εργασίας γεγονός που δυσκολεύει την μετακίνηση στην Εύβοια για την κατασκευή των αυτοκινήτων, για αυτό προσπαθώ να φέρνω ένα – ένα τα αυτοκίνητα με γερανό στην Αθήνα και να τα δουλεύω εδώ», λέει ο κ. Παπανικήτας στην εκπομπή.

Η έδρα του βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του ταξιδεύει στην Εύνοια για να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη. Τα έξοδα αναλαμβάνει ο ίδιος με τη βοήθεια ορισμένων ευαισθητοποιημένων συμπολιτών, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά των οχημάτων αλλά και τα ανταλλακτικά τους. 

Δείτε το βίντεο εδώ. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v