Βαρεμάρα και Αύγουστος: Πώς να την παλέψεις

Δέκα τρόποι για να μεταμορφώσεις εκείνες τις στιγμές του Αυγούστου που δεν παλεύονται, σε στιγμές που παλεύονται ελαφρώς περισσότερο. Δηλαδή, εντάξει, δεν πουλάμε θαύματα.
Βαρεμάρα και Αύγουστος: Πώς να την παλέψεις
Τον Αύγουστο, η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο. Δεν είναι πολύ ωραία η κατάσταση, ειδικά κάποια μεσημέρια. Βάλε και την αφόρητη ζέστη, βάλε το γεγονός ότι δεν κουνιέται φύλλο (μεταφορικά και κυριολεκτικά), και υπάρχουν φορές που αναρωτιέσαι πώς θα περάσεις τον χρόνο.

Έχουμε δέκα τρόπους να σου προτείνουμε. Επειδή και εμείς φτάσαμε σ' αυτή την φάση και κάτι έπρεπε να κάνουμε.

1. Παίξε βιντεοπαιχνίδια
Είναι ο πιο εύκολος και διασκεδαστικός τρόπος να σκοτώσεις λίγο (ή πολύ, ή πάρα πολύ) χρόνο χωρίς να κάνεις ουσιαστικά τίποτα. Ρίξε μια ματιά σε μερικές από τις προτάσεις μας εδώ.

2. Μαγείρεψε
Αυτό είναι το πιο παραγωγικό πράγμα που θα σου πούμε να κάνεις σε αυτό το κείμενο. Όλα παίρνουν την κατηφόρα από εδώ και πέρα. Οπότε, καλό θα ήταν να έχεις τουλάχιστον έτοιμο φαγητό για το βράδυ.

3. Μπες στο tvtropes.org
Είναι μια σελίδα που περιέχει κάθε αγαπημένη σου σειρά, ταινία και ό,τι φανταστείς, και αναλύει τα αφηγηματικά μοτίβα που βρίσκεις μέσα τους. Είναι εθιστικότατο.

4. Πέσε σε μια κουνελότρυπα του Youtube
Βίντεο με γάτες; Βίντεο με σελέμπριτι, πώς ήταν και πώς έγιναν; Βίντεο με ανθρώπους που δεν έχουν κανένα ταλέντο να δοκιμάζουν προϊόντα μακιγιάζ που έχουν λάβει δωρεάν; ASMR; Όποια και αν είναι η συγκεκριμένη σου ανάγκη όταν βαριέσαι, το Youtube την καλύπτει.

5. Δες κάτι πολύ κακό στο Netflix
...που στο τέλος, όμως, θα σε κάνει να πεις "εντάξει, δεν ήταν και τόσο κακό". Δηλαδή περίπου το 87% του ορίτζιναλ προγράμματος του Netflix.

6. Κάνε μερικά κουίζ στο in2life.gr
Είναι τέλεια για να περάσεις τον χρόνο σου, μερικά είναι τέλεια για να αποκτήσεις γνώσεις και μερικά άλλα είναι... εχμ... μερικά κουίζ μας είναι παράξενα. Τα βρίσκεις όλα εδώ.

7. Οργάνωσε τι θα μπορούσες να κάνεις κάποια στιγμή που δεν βαριέσαι και τόσο
Έχουμε επιλογές για να διαλέξεις για σινεμά, ποτό, μουσική, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Επίσης, σε ευχαριστούμε για αυτά τα κλικς. Δεν παράγονται εύκολα τον Αύγουστο.

8. Πάρε τηλέφωνο έναν φίλο σου
...με τον μοναδικό σκοπό να γκρινιάξεις για το πόσο βαριέσαι, να σκεφτείτε να κάνετε κάτι παρέα και να το ακυρώσετε τελευταία στιγμή, επειδή βαριέστε να κουνηθείτε. Ή, αν είστε νορμάλ άνθρωποι, να βρεθείτε όντως και να σώσετε την διάθεση ο ένας του άλλου.

9. Κυριολεκτικά βάλε να παίζει μουσική και μην κάνεις τίποτα
Επειδή μερικές φορές, τα πράγματα θα φτάσουν και εκεί, και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να αποδεχτείς την κατάσταση.

10. Κοιμήσου
Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, ο ύπνος είναι ο καλύτερός σου φίλος. Και γενικότερα, δηλαδή, ο ύπνος είναι καλός σου φίλος. Και το καλοκαίρι δικαιολογείται να κοιμάσαι λίγο περισσότερο από το κανονικό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v