Τέλεια games για καλοκαιρινό κάψιμο

Και αν θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου μπροστά από τον υπολογιστή, παίζοντας αυτά τα τέλεια παιχνίδια, κανείς δεν θα σε σταματήσει.
Τέλεια games για καλοκαιρινό κάψιμο

Δεν θέλουν όλοι παραλίες και νησιά το καλοκαίρι. Μερικοί θέλουν να κάτσουν και να καίγονται όλη μέρα μπροστά από το pc τους, παίζοντας παιχνίδια. Εντάξει, μερικοί θέλουν και τα δύο, αλλά αυτό θα ήταν πολύ "πίτα ολόκληρη, σκύλος χορτάτος" κατάσταση. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.

Σε κάθε περίπτωση, αν ψάχνεις με τι να καείς αυτές τις μέρες και έχεις στερέψει από ιδέες (ή έχεις αγοράσει τα πάντα στην Wishlist σου) έχουμε μερικές προτάσεις για εσένα - μερικές φρέσκες, μερικές παλιές και μερικές... πολύ ανανεωμένες.

Doom Eternal

Ετοιμάσου να σφάξεις δαίμονες στην πιο έξαλλη, πιο δύσκολη, πιο φρενίτιδα μορφή που έχει αποκτήσει ποτέ το franchise του Doom. Το Eternal πήρε κυριολεκτικά ό,τι είχε το reboot του 2016 και το έκανε καλύτερο. Το αποτέλεσμα; Το πιο μέταλ παιχνίδι που έχεις παίξει ποτέ. 

Carrion

Ολόφρεσκο και ανατριχιαστικό, το Carrion είναι ένα αντίστροφο παιχνίδι επιβίωσης. Παίζεις ως ένα τέρας που πρέπει να κατασπαράξει τους ανθρώπους σε έναν χώρο, να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί (για να καταστρέψει πιθανότατα τον κόσμο). Το νέο παιχνίδι της Devolver φέρνει στο τραπέζι μερικά από τα πιο κλασικά και δοκιμασμένα μοτίβα της εταιρίας: ανατριχίλα, παράξενες ιστορίες, ρετρό γραφικά και αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Bayonetta

Αν δεν έχεις παίξει ποτέ Bayonetta, απλά πρέπει να παίξεις. Είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που δέρνεις πράγματα, έχει αμέτρητα combos που μπορείς να κάνεις και η πρωταγωνίστρια είναι μια κουλ μάγισσα που πυροβολάει ακόμα και από τα ψηλοτάκουνά της, ενώ όταν οργίζεται πολύ, τα μαλλιά της γίνονται ένα κτήνος που τρώει τα πάντα. Bayonetta για πάντα.

Borderlands 3

Μετά από χρόνια αναμονής, η συνέχεια του original looter-shooter ήρθε (κι έχει ήδη βγάλει και μερικά DLCs) και είναι όσο διασκεδαστική και εκθαμβωτική περιμέναμε. Τα όπλα είναι περισσότερα (και πιο καμένα) από ποτέ, οι νέοι χαρακτήρες σούπερ ενδιαφέροντες, ενώ το σύμπαν του παιχνιδιού είναι σημαντικά μεγαλύτερο σε σχέση με τους προκατόχους του - πράγμα που σημαίνει ότι θα έχεις εκατοντάδες ώρες καψίματος να ρίξεις.

Heavy Rain

Αν είχες PS3 πριν δέκα και κάτι χρόνια που βγήκε αυτό το σκοτεινό θρίλερ μυστηρίου, ήσουν τυχερός. Για όλους εμάς που δεν είχαμε τότε, ή που προτιμάμε το pc από την κονσόλα, πριν λίγες μέρες το Heavy Rain κατέφτασε στο Steam. Και δεν θα σου πούμε ότι είναι ένα τέλειο παιχνίδι. Θα σου πούμε όμως ότι είναι ένα από τα παιχνίδια που - είτε του το αναγνώρισαν, είτε όχι - έθεσε αρκετά παραδείγματα για τα παιχνίδια που ακολούθησαν την επόμενη δεκαετία.

Warframe

Δεν το αναφέρουμε μόνο επειδή εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια. Ούτε επειδή, για δωρεάν παιχνίδι, έχει αρρωστημένα πολύ content να εξερευνήσεις. Ούτε καν επειδή κάποιος θα έλεγε ότι είμαστε ορκισμένοι κάθε φορά που γράφουμε για video games να το αναφέρουμε. Όχι, το βάζουμε σε αυτή την λίστα, επειδή πρόσφατα το Warframe έκανε μερικές αλλαγές που το έκαναν ακόμα πιο φιλικό προς τους νέους παίκτες, και επίσης επειδή πλέον έχει και hard mode. Που είναι σούπερ ικανοποιητικό να το νικάς. Ninjas play free.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v