9 πράγματα που δεν θα έκανες αν δεν ήσουν σε καραντίνα

Θα γυμναζόσουν καθημερινά, θα έφτιαχνες ψωμί και θα έστελνες σε πρώην αν δεν ήσουν σε αυτήν την κατάσταση;
9 πράγματα που δεν θα έκανες αν δεν ήσουν σε καραντίνα
Η καραντίνα έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές μας. Πράγματα που ουδέποτε πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε έστω να δοκιμάσουμε έχουν γίνει καθημερινότητα, και τα ψωμιά δεν σταματούν να βγαίνουν από τον φούρνο μας.

Αλήθεια, αν δεν ήταν η καραντίνα στη μέση θα τα έκανες όλα αυτά;

Θα γυμναζόσουν τόσο εντατικά;

Ξαφνικά, από εκεί που η μοναδική σου μετακίνηση ήταν από τον καναπέ στη δουλειά, βρέθηκες να τρέχεις σε διαδρόμους και ελλειπτικά, να κάνεις γιόγκα, πιλάτες, κυκλικές στο σπίτι, να παρακολουθείς βίντεο ασκήσεων και να ιδρώνεις σε καθημερινή βάση. Θα παραμείνεις έτσι και όταν τελειώσει όλο αυτό; Το ευχόμαστε

Θα έφτιαχνες ψωμί;

Υπάρχει λόγος που όλος ο κόσμος έσπευσε να πάρει όλες τις μαγιές από τα ράφια των σούπερ μάρκετ; Υπάρχει. Το ψωμί είναι οικονομικό, απαιτεί χρόνο στον φούρνο άρα γεμίζει τις ώρες της καραντίνας και σε χορταίνει. 

Θα μαγείρευες καθημερινά;

 Ο εγκλεισμός στο σπίτι μας έκανε όλους εν δυνάμει Μάστερ Σεφ. Τα site μαγειρικής είδαν την επισκεψιμότητα τους να ανεβαίνει κατακόρυφα, κάποια μάλιστα «έπεσαν» κιόλας, λόγω υπερφόρτωσης, γεγονός που αποδεικνύει πως τίποτα δε μπορεί να γεμίσει καλύτερα το χρόνο στο σπίτι από ένα ζουμερό κοτοπουλάκι με πατάτες στον φούρνο.

Θα έκανες το σπίτι λαμπίκο;

Αλήθεια, υπάρχει γωνιά του σπιτιού που δεν έχεις καθαρίσει όλον αυτόν τον καιρό; Έχει μείνει ένας κόκκος σκόνης σε κάποια επιφάνεια, οπουδήποτε στο σπίτι σου; Α ναι, εκεί έχει μείνει λίγη σκόνη, κάνε έναν κόπο. Α να γεια σου.

Θα ασχολιόσουν με την κηπουρική;

Παρατηρείς κάποια διαφορά στο μπαλκόνι σου; Το θυμάσαι πώς ήταν πέρσι; Θυμάσαι εκείνες τις ξεραμένες γλάστρες που θύμιζαν μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ; Λογικά μετά την καραντίνα, το μπαλκόνι σου μοιάζει περισσότερο με τροπικό δάσος και είναι λογικό. Τι καλύτερο για την ψυχική σου ηρεμία από λίγη ενασχόληση με την κηπουρική;

Θα έβλεπες ακόμα και τις πιο μέτριες σειρές;

Παραδέξου το, η καραντίνα σε έχει κάνει να αναζητάς στον κατιμά της τηλεοπτικής παραγωγής οτιδήποτε «βλέπεται». Όταν τελειώσει όλο αυτό μάλλον θα είσαι έτοιμος να στήσεις το δικό σου IMDB αποκλειστικά για σειρές.

Θα έστελνες μηνύματα σε «φίλους» που έχεις να δεις δεκαετία;

Θυμάσαι τον Κώστα από το στρατό; Τον Άρη από το σχολείο; Τον Σωτήρη από τον στρατό; Αν όχι, τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να τους θυμηθείς και να τους στείλεις το κλασικό «Επ, τι κάνεις εσύ;». Πρόσεχε μόνο, είναι πολύ πιθανό όταν ανοίξουν οι μετακινήσεις να σου στείλουν να «τα πείτε από κοντά για κανά καφέ». Εκεί σε θέλουμε.

Θα θυμόσουν τους/τις πρώην;

Μπορεί να σε πλήγωσαν, να σου συμπεριφέρθηκαν χάλια, όμως η καραντίνα είναι αμείλικτη και δεν λογαριάζει τέτοιους συναισθηματισμούς. Αλήθεια σε πόσους/ες πρώην έχεις στείλει μέχρι στιγμής μήνυμα; Τι; Σε όλους/ες; Αίσχος.

Θα έφτιαχνες λογαριασμό στο TikTok;

Βλέπεις τους φίλους σου να πιάνουν πάτο υποδυόμενοι τραγουδιστές και ηθοποιούς. Χαζεύεις τα βίντεο τους που δείχνουν πόσο πολύ βαριόσαντο. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα κατέβαζες αυτήν την εφαρμογή. Όμως το έκανες και τώρα έχεις ήδη φτιάξει 10 βίντεο. (δες εδώ όσα πρέπει να ξέρεις για αυτήν την social πανδημία).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v