Δωρεάν υπηρεσίες για να γεμίσεις ποιοτικά τον χρόνο σου

Η Τέχνη είναι στο πλευρό σου, με αυτές τις δωρεάν υπηρεσίες δε θα έχεις πια ελεύθερο χρόνο.
Δωρεάν υπηρεσίες για να γεμίσεις ποιοτικά τον χρόνο σου
Φυσάει αέρας αλληλεγγύης στο διαδίκτυο και οι πρωτοβουλίες φορέων της Τέχνης ποικίλλουν και μας κάνουν να χαμογελούμε. Άνοιξε την ατζέντα σου και σημείωσε με τι θα ήθελες να ξεκινήσεις για να γεμίσεις ποιοτικά τον πολύτιμο χρόνο σου.

Η υπέροχη κίνηση των εκδόσεων Διόπτρα

Τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, δεδομένου ότι δεν μπορούμε να βγούμε και από το σπίτι, ο μόνος τρόπος να δραπετεύσουμε από τους τέσσερις αυτούς τοίχους είναι το βιβλίο. Και αν στείλεις ένα email στο [email protected] ο εκδοτικός οίκος θα σου στείλει δωρεάν ebooks.



Coursera 

Για όσους νιώθουν ότι διψούν για μάθηση, αλλά την παρούσα στιγμή δεν έχουν πρόσβαση σε κανέναν φορέα εκπαίδευσης, το coursera προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε διάφορα πεδία. Ίσως τώρα είναι η ώρα να εντρυφήσεις στην κοινωνική ψυχολογία . Θα πάρεις και πιστοποίηση

Αν θέλετε να διαβάσετε παλιά κόμιξ 

Ο Αλμπέρ Ουντερζό απεβίωσε, αλλά η καλλιτεχνική του παρακαταθήκη μέσα από τα κόμιξ του θα μας συντροφεύει μια ζωή.

H ΕΡΤ έκανε την καλύτερη κίνηση 

Για όποιον δεν έχει κάποια συνδρομητική υπηρεσία στο πλευρό του, η ΕΡΤ προσφέρει πληθώρα επιλογών ταινιών και σειρών. Ευκαιρία είναι τώρα που ακυρώθηκαν κάποια ανάλαφρα show να καλλιεργήσουμε το πνεύμα μας. Για ένα καλύτερο αύριο.

Το θέατρο Πορεία

Σήμερα ημέρα Πέμπτη, έχεις την ευκαιρία να δεις το Ύψωμα 731 σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη, ό,τι ώρα θέλεις μέχρι τις 10 π.μ. της επόμενης. Εδώ όλο το πρόγραμμα

Η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου

Πίστευες ότι δεν θα καταφέρεις ποτέ να παρακολουθήσεις μία παράσταση στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου; Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια και εν μέσω πανδημίας σου δίνεται η ευκαιρία να ζήσεις αυτήν την εμπειρία. Φόρα τα καλά σου και μπες εδώ. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v