Ζακ Γαλυφιανάκης: Το… «κορίτσι του μήνα» για το Vanity Fair

Τι κοινό έχουν ένα ολόσωμο, κατακόκκινο μαγιό, η ελιά της Marilyn Monroe, και ο Ζακ Γαλυφιανάκης; Πρωταγωνιστούν όλα (μαζί) στο hot ημερολόγιο του Νοεμβρίου του Vanity Fair. Αν δε μας πιστεύετε, έχουμε και φωτογραφικά ντοκουμέντα.
Ο Ελληνοαμερικάνος που έκλεψε την παράσταση ως συμπρωταγωνιστής στην κωμωδία της χρονιάς που πέρασε, το ξεκαρδιστικό Hangover, ξαναχτυπά, όχι με κάποιον από τους πολυαναμενόμενους ρόλους του (το Hangover 2 αναμένεται στις αίθουσες σε μερικούς μήνες), ούτε με στροφή στην καριέρα του, αλλά με μία… σέξι φωτογράφιση με μαγιό στην παραλία, για το Vaity Fair. Αγαπημένη spicy λεπτομέρεια: το μαγιό ήταν κατακόκκινο, ολόσωμο και γυναικείο.

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης, που τελειώνει αυτήν την περίοδο τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας του με τον σκηνοθέτη του Hangover Todd Philipps, και συμπρωταγωνιστή τον Robert Downey Junior, δήλωσε στο Vanity Fair για τον πρόσφατο Sherlock Holmes: «Μου είπε μπροστά σε 45 κομπάρσους ότι χρειάζομαι μαθήματα υποκριτικής. Μου αρέσει να τον αποκαλώ ‘ένα ακόμη ιρλανδέζικο λάθος’».

Ο «άχρονος», σύμφωνα με το Vanity Fair, ηθοποιός, μετακόμισε από την Βόρεια Καρολίνα στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ’90, για να ξεκινήσει μια καριέρα στο modeling. Όταν είδε το σχέδιό του να ναυαγεί, είπε να κάνει μια προσπάθεια με το stand up comedy. Επιβιβάστηκε σε ένα mini van, και ταξίδεψε μέχρι το Λος Άντζελες. «Δεν ήξερα κανέναν στο LA» λέει. «Έκανα πάρα πολλά shows σε εκλλησίες και μαγαζιά, διαδρόμους bowling και δημόσια πλυντήρια».

Αυτόν τον μήνα, το δημοφιλές αμερικανικό περιοδικό του δίνει την ευκαιρία να γίνει το μοντέλο που πάντα ονειρευόταν. Η συνέχεια… επί της οθόνης (του υπολογιστή). 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v