Τομ Χανκς: Τέσσερις από τις ταινίες μου είναι καλές

Χαμό έχει κάνει στο internet η δήλωση του αγαπημένου ηθοποιού ότι μόλις τέσσερις από τις 80-κάτι ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει είναι «αρκετά καλές».
Τομ Χανκς: Τέσσερις από τις ταινίες μου είναι καλές
Υπάρχουν άνθρωποι που είναι αυστηροί με τις ταινίες, και μετά υπάρχει και ο Τομ Χανκς, ο οποίος μόλις έριξε βόμβα μεγατόνων δηλώνοντας πως τέσσερις από τις 80-τόσες ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει είναι «αρκετά καλές» (pretty good, για την ακρίβεια, το οποίο μεταφράζεται και ως «καλούτσικες»).

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, είπε για την ακρίβεια «έχω κάνει ένα σωρό ταινίες (και τέσσερις από αυτές είναι αρκετά καλές νομίζω) και εξακολουθώ να εκπλήσσομαι από τον τρόπο που φτιάχνονται οι ταινίες. Από μια φευγαλέα ιδέα μέχρι την εικόνα επί της οθόνης η όλη διαδικασία είναι ένα θαύμα».

Πρόσθεσε μάλιστα πως η διαδικασία είναι «πολύ σκληρή δουλειά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο αποτελείται από τόσο πολλές στιγμές χαράς ανάμεσα σε ισάξιο αριθμό στιγμών που αισθάνεσαι ότι σιχαίνεσαι τον εαυτό σου».

Αν αναρωτιέσαι ποιες είναι οι τέσσερις ταινίες της φιλμογραφίας του που ο Χανκς θεωρεί καλές, δεν τις κατονόμασε σε αυτή την συνέντευξη, τις είχε όπως αποκαλύψει πριν λίγο καιρό, στο Bill Simmons Podcast, όπου του ζητήθηκε να αξιολογήσει τις καλύτερες δουλειές του, εξαιρώντας –ως προφανή απάντηση– το Forrest Gump. Ο ηθοποιός απάντησε πως οι άλλες τρεις θα ήταν το Cloud Atlas, ο Ναυαγός και το A League of Their Own (το οποίο πιθανότατα δεν θυμάσαι, ήταν ταινία της Penny Marshall όπου ο Χανκς συμπρωταγωνιστούσε με την Τζίνα Ντέιβις και τη Μαντόνα, το μακρινό 1992).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v