Στεφ Κάρι για Αντετοκούνμπο: Εγώ ο καλύτερος στον κόσμο; Το ίδιο θα έλεγα για εκείνον

Δύο σταρ του ΝΒΑ ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, και το internet λιώνει.
Στεφ Κάρι για Αντετοκούνμπο: Εγώ ο καλύτερος στον κόσμο; Το ίδιο θα έλεγα για εκείνον
Φιλοφρονήσεις αντάλλαξαν οι δύο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Στεφ Κάρι, σε αντίστοιχες συνεντεύξεις τύπου.

Την αρχή έκανε ο Greek Freak, μιλώντας στη Media Day των Bucks και χαρακτηρίζοντας τον Στεφ Κάρι «καλύτερο παίκτη του κόσμου» μετά την κατάκτηση του τίτλου από τους Warrioris.

«Για ‘μένα ο καλύτερος είναι αυτός που στο τέλος κερδίζει. Όταν παίζω στο σπίτι πινγκ πονγκ με τον Θανάση, τον Άλεξ, τον Κώστα, πώς γίνεται αν εγώ στο τέλος κερδίσω κάποιος από τους άλλους να είναι ο καλύτερος. Εγώ έτσι το βλέπω» είπε συγκεκριμένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όταν ο αρχηγός των Warriors πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του, έσπευσε να ανταποδώσει την φιλοφρόνηση.

«Τι είπε ο Γιάννης; Νόμιζα πως το σκεφτήκατε εσείς. Ευχαριστώ που μου το είπατε» είπε στον δημοσιογράφο που του μετέφερε όσα είπε ο Αντετοκούνμπο. «Ευχαριστώ τον Γιάννη. Θα έλεγα κι εγώ το ίδιο για εκείνον. Αυτή είναι η φύση του ΝΒΑ. Όλοι θέλουμε τον τίτλο και βλέποντας την ομάδα που απομένει στο τέλος, το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ πέρσι για τον Γιάννη. Εκτιμώ τα όσα είπε, εκτιμώ το γεγονός πως με σέβεται ένας συνάδελφος και δηλώνει κάτι τέτοιο για μένα» σχολίασε ο Στεφ Κάρι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v