Έφαγε άγριο ξύλο ο Snik στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Το βίντεο του Snik πεσμένου στο έδαφος μετά από άγριο ξυλοδαρμό κάνει τον γύρο του internet. Τι απαντά ο τράπερ.
Έφαγε άγριο ξύλο ο Snik στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)
Τελειωμό δεν έχουν απ’ ό,τι φαίνεται οι καυγάδες των ελλήνων τράπερ. Στις τελευταίες εξελίξεις, τον γύρο του ελληνικού internet κάνει σήμερα το βίντεο του Snik που τον δείχνει πεσμένο στο έδαφος έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό στην Θεσσαλονίκη.

Πριν από λίγες μέρες, ο Light (με τον οποίο είχαν καυγαδίσει στα πρόσφατα Mad Awards) ανέβασε σε story την φωτογραφία του «αντιπάλου» του χτυπημένου στο έδαφος, την οποία όμως εν συνεχεία έσβησε.

«Το έσβησα το story. Το έσβησα! Κάτσε καλά για να μην ανεβάσω όλο το βίντεο» είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στον Snik, και συνέχισε: «Εγώ δεν ενοχλώ κανέναν τόσο καιρό αλλά βγαίνεις και λες… ενώ σου είπα δεν θα σε πειράξω. Σου είπα όλα καλά όταν σε πέτυχα στο αεροπλάνο εκείνη την ημέρα. Σου είπα όλα καλά, έλα να το λήξουμε». Δε σταμάτησε μάλιστα εκεί, αλλά συνέχισε λέγοντας «να βγει τώρα το βίντεο που σε δέρνουν 35χρονών άνθρωπο; Άμα με αγγίξεις θα πεθάνεις λες στα τραγούδια και τρως χλέπες και κλωτσομπούνια στο πάτωμα», λέει.

Τελικά, το επίμαχο βίντεο ανέβηκε σήμερα στο YouTube.



Σε ένα βίντεο-απάντηση, ο Snik είπε «έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε Σαλόνικα. Που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σηκώσανε χέρι. Όπως βλέπετε, δύο χέρια τρία πόδια μου κλα... τα αρχ....

Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς από ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση Για όσους ενδιαφέρθηκαν αν είμαι καλά, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όσο περί βίντεο και φωτογραφίες ή σχόλια, νομίζετε ότι θα με κουνήσετε έστω και λίγο τόσα χρόνια δεν με κουνήσατε είστε πάρα πολύ γελασμένοι».

Στη συνέχεια, απευθύνεται σε κάποιον του οποίου το όνομα δεν αναφέρει, λέγοντας «έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια σου μην ανησυχείς» και τελειώνει λέγοντας «και κάτι τελευταίο, δεν είναι τυχαίο ότι μετά τα βραβεία έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί, τυχαία σε μαγαζιά από δω και από κει, μπορείτε να σκεφτείτε και μόνοι σας. Karma is a bitch, όμως».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v