Μπακογιάννη: "Αν βγω απεριποίητη λένε πως πέφτει η κυβέρνηση"

Η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη της με τον καρκίνο και τη σχέση της με τον Πρωθυπουργό.
Μπακογιάννη: Αν βγω απεριποίητη λένε πως πέφτει η κυβέρνηση
Για όλους και για όλα μίλησε σε κλίμα χαλαρό, αλλά και ενίοτε συγκινητικό η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή «Happy Day».

«Έπρεπε σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο περιβάλλον κάπως να σταθώ. Ήτανε μόνο άντρες και μάλιστα άντρες πολύ μεγαλύτεροι από μένα που με κοιτούσαν φτυστικά. Και ιδιαίτερα, όταν είσαι κόρη του Μητσοτάκη, γυναίκα του Μπακογιάννη, λέγανε όλοι “σιγά τώρα τι είναι, ένα κοριτσάκι που είναι κόρη του μπαμπά της, την έφτιαξε ο Μπακογιάννης”. Μέχρι να γίνω η Ντόρα, μου πήρε χρόνο», ανέφερε για τα πρώτα, δύσκολα χρόνια της στην πολιτική.

Για το πόσο περιποιείται τον εαυτό της ανέφερε:

«Δεν θέλω να βγω απεριποίητη για δύο λόγους. Πρώτον για λόγους αυτοσεβασμού, αλλά και δεύτερον γιατί αν εγώ βγω απεριποίητη “πέφτει η κυβέρνηση”, αρχίζουν τα διάφορα σχόλια... “ωχ γιατί είναι έτσι η Ντόρα χάλια, έχει σκοτωθεί με τον Κυριάκο". Στην ηλικία μου πλέον το να κάνεις γυμναστική δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης αλλά και θέμα υγείας, πρέπει να το κάνεις. Έχω κάνει Μπότοξ. Κάνεις αυτά που μπορείς να κάνεις, όχι για να αλλάξεις την ηλικία σου, αυτό το βρίσκω παντελώς γελοίο».

Για την μάχη της με τον καρκίνο δήλωσε πως δέχτηκε ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο. «Αυτό μου έκανε πάρα πολύ καλό γιατί αυτή η αρρώστια έχει να κάνει και με την ψυχολογία. Πάρα πολλοί άνθρωποι σαν εμένα βρήκαν το θάρρος να βγουν να το πουν γιατί στην Ελλάδα ο καρκίνος είναι μια λέξη που πολύ μεγάλο ποσοστό δεν τη λέει. Το ανακάλυψα τελείως τυχαία. Πήγα σε μια πολύ νέα κοπέλα, διαβητολόγο που μου ζήτησε κάποιες εξετάσεις και της φάνηκε κάτι περίεργο στα αποτελέσματα. Σίγουρα φοβάσαι. Δε σου αρέσει η ιδέα ότι αύριο η ζωή σου μπορεί να τελειώσει», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε και σε ερωτήσεις για την οικογένειά της και την προσωπική της ζωή. «Είμαι η κλασική γιαγιά, μια τραγική χαζογιαγιά», δήλωσε. «Επειδή έκανα τα παιδιά μου πολύ νωρίς, ήμουν 21 και 22, είχα πάντα την αίσθηση ότι έχασα σημαντικό διάστημα της ζωής τους… τώρα βλέπω φάσεις στη ζωή των εγγονιών μου τις οποίες απολαμβάνω… απολαμβάνω τις πρώτες τους κριτικές, το απίστευτο στόμα τους… με τρολάρει ακόμη και το μικρό που είναι 4,5 χρονών. Έρχεται και μου λέει “γιαγιά σου έφερα σοκολατάκι”», πρόσθεσε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v