Τομ Χάρντι: Φυσικά και έχω κάνει σεξ με άντρες- ηθοποιός είμαι

Το ήξερες ότι ο Τομ Χάρντι έχει δοκιμάσει σεξ με άντρες; Εμείς όχι. Μια συνέντευξη του όμως από το 2010 είναι αποκαλυπτική.
Τομ Χάρντι: Φυσικά και έχω κάνει σεξ με άντρες- ηθοποιός είμαι
Ο υπέροχος Τομ Χάρντι την περίοδο διακοπάρει στην Ελλάδα και φαίνεται αρκετά ευτυχής όντας παντρεμένος με τη Βρετανίδα ηθοποιό Charlotte Riley, από το 2014 με την οποία έχουν μαζί δύο παιδιά.

Αλλά όταν ήταν ανύπαντρος στην εφηβεία και στα 20 του, ο Χάρντι παραδέχεται ότι δεν είχε πρόβλημα να πειραματιστεί με το σεξ, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Σε συνέντευξή του το 2010, ο Χάρντι είχε μιλήσει για τη ρευστή σεξουαλικότητά του σε σχετική ερώτηση.

«Φυσικά και έχω (πάει με άντρες). Είμαι ηθοποιός διάολε», είπε στο Now Magazine, σύμφωνα με την Daily Mail. «Έχω παίξει με όλα και με όλους. Λατρεύω τη φόρμα και τη σωματικότητα, αλλά τώρα… δεν με καλύπτει αυτή η φάση. Έχω σταματήσει τους πειραματισμούς, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα στη σχέση με έναν άλλο άντρα, ειδικά γκέι, που χρειάζομαι ακόμα στη ζωή μου».

Ο γεννημένος στο Λονδίνο ηθοποιός σημείωσε επίσης ότι πολλοί αναφέρουν ότι είναι εντελώς αρρενωπός αφού πρωταγωνιστεί σε ταινίες όπως τα Bronson, Warrior, The Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road και Venom. Αλλά ο ίδιος αναφέρει πως δεν αισθάνεται καθόλου αρρενωπός. Αντίθετα, εξήγησε ότι αισθάνεται «εγγενώς θηλυκός».



«Θα ήθελα πολύ να είμαι σαν τα σκληρά αγόρια, αλλά πάντα ένιωθα λίγο άβολα με αυτό. Ίσως τα αρσενικά μου προσόντα να προέρχονται από την υπεραντιστάθμιση γιατί δεν είμαι σαν και αυτά τα αγόρια», είπε ο Χάρντι.

Με πληροφορίες από Cheatseet
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v