Ταραντίνο: «Η Πέπα το Γουρουνάκι είναι το σπουδαιότερο βρετανικό προϊόν της δεκαετίας»

Μεγάλος φαν της Πέπα δήλωσε ο Κουέντιν Ταραντίνο, περιγράφοντάς την ως την σημαντικότερη εισαγωγή από τη Βρετανία στις ΗΠΑ.
Ταραντίνο: «Η Πέπα το Γουρουνάκι είναι το σπουδαιότερο βρετανικό προϊόν της δεκαετίας»
Είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες και συγγραφείς στο Χόλιγουντ. Και ενώ ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν απέφυγε ποτέ να εκφράσει την εκτίμησή του στις αγαπημένες του ταινίες, τώρα αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής της αγαπημένης βρετανικής παιδικής σειράς Peppa Pig, ή Πέπα το Γουρουνάκι όπως είναι γνωστή στην Ελλάδα.

Ο 59χρονος σκηνοθέτης περιέγραψε την Πέπα ως «το σημαντικότερο βρετανικό εισαγόμενο προϊόν της δεκαετίας μας», ενώ επίσης αποκάλυψε ότι την παρακολουθεί με τον δίχρονο γιο του Leo.

Μιλώντας στο Empire, ο Κουέντιν αποκάλυψε ότι παρακολουθεί τακτικά κινούμενα σχέδια με τον γιο του και η πρώτη ταινία που του έδειξε ποτέ ήταν το Εγώ ο Απαισιότατος, το οποίο χαρακτήρισε πιο απαιτητική εμπειρία από την Πέππα. Πρόσθεσε μάλιστα: «Μου αρέσει πραγματικά η Peppa Pig. Την παρακολουθώ πολύ. Θα το πω: Η Peppa Pig είναι η μεγαλύτερη βρετανική εισαγωγή αυτής της δεκαετίας».

Το Peppa Pig μεταδόθηκε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2004 και επικεντρώνεται στο νεαρό γουρουνάκι, τον αδερφό της George και τους γονείς τους, Mummy Pig και Daddy Pig.

Η δήλωση πραγματοποιήθηκε αφότου ο Ταραντίνο απέκτησε το δεύτερο παιδί του με τη σύζυγό του Ντανιέλα Πικ, 38 ετών, μια κόρη το όνομα της οποίας δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

«Η Daniella και ο Quentin Tarantino είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η Daniella γέννησε το κοριτσάκι τους στις 2 Ιουλίου 2022, μια μικρή αδερφή του Leo, του πρώτου τους παιδιού», ανέφερε το ζευγάρι σε δήλωση.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2009, όταν ο σκηνοθέτης βρισκόταν στην πατρίδα της Πικ, το Ισραήλ, ενώ προωθούσε την ταινία του Inglourious Basterds. Παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2018 στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς, με τον γιο τους Λέο να γεννιέται στο Ισραήλ, καθώς το ζευγάρι μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Λος Άντζελες και Τελ Αβίβ.

Ο σκηνοθέτης είχε προηγουμένως αφήσει να εννοηθεί ότι θα αποσυρόταν μετά την δέκατη ταινία του, η οποία θα ήταν η επόμενη ταινία που θα κάνει, αν και δεν είναι ακόμα σαφές ποια θα μπορούσε να είναι αυτή.

Ο Ταραντίνο τιμήθηκε με ένα Βραβείο Lifetime Achievement στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης τον Οκτώβριο, όπου παραδέχτηκε ότι «δεν έχει ιδέα» ποια θα είναι η 10η ταινία του. Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να κάνει ένα σίκουελ του Kill Bill κάτι που είχε στο παρελθόν υπαινιχθεί, ο σκηνοθέτης απάντησε διστακτικά, «γιατί όχι;».

Ο σκηνοθέτης εξήγησε επίσης ότι θέλει να εμβαθύνει στην κωμωδία καθώς περιέγραψε ένα απροσδιόριστο Spaghetti Western που σχεδιάζει. Ωστόσο, ο Ταραντίνο, στον οποίο παρέδωσε το βραβείο του ο Ιταλός σκηνοθέτης Ντάριο Αρτζέντο, εξήγησε ότι αυτό το γουέστερν μπορεί να μην είναι ταινία. «Δεν είναι ας πούμε κάτι σαν την επόμενη ταινία μου. Είναι ένα κομμάτι από κάτι άλλο που σκέφτομαι να κάνω - και δεν πρόκειται να περιγράψω τι είναι. Αλλά ως μέρος αυτού του πράγματος, υποτίθεται ότι υπάρχει ένα Spaghetti Western σε αυτό» είπε, όχι πολύ συγκεκριμένα.

Πηγή: Daily Mail 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v