Ο Κιάνου Ριβς απαντά όλες τις ερωτήσεις μικρού θαυμαστή του

Ένας… καταιγισμός ερωτήσεων περίμενε τον Κιάνου Ριβς μετά την οχτάωρη πτήση του, αλλά η κούραση δεν φάνηκε να τον πτοεί.
Ο Κιάνου Ριβς απαντά όλες τις ερωτήσεις μικρού θαυμαστή του
Πώς να πεις όχι στα παιδιά; Έχοντας μόλις κατέβει από το αεροπλάνο, ο πάντα συμπαθής Κιάνου Ριβς βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν νεαρό φαν του, ο οποίος αφού του ζήτησε αυτόγραφο άρχισε να τον βομβαρδίζει με ερωτήσεις.

Την συζήτηση κατέγραψε ο τηλεοπτικός παραγωγός Andrew Kimmel, ο οποίος επαίνεσε τον ηθοποιό λέγοντας πως «μικρές στιγμές όπως αυτή μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στις ζωές των ανθρώπων».

Ο Κιάνου Ριβς είχε μόλις φτάσει στη Νέα Υόρκη με πτήση από το Λονδίνο, όπου όπως εξήγησε στον μικρό θαυμαστή του βρισκόταν για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ. Ο 57χρονος ηθοποιός μίλησε επίσης για την παρουσία του στο Grand Prix της Formula 1 στο Silverstone το Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Kimmel μοιράστηκε μια σύντομη απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας τους:

Παιδί: Γιατί ήσουν στο Λονδίνο;

ΚΡ: Γύριζα ένα ντοκιμαντέρ.

Παιδί: Είδα στο Διαδίκτυο ότι ήσουν στο Grand Prix (προφέροντας το x)

KR: Ναι, το Grand Prix (με γαλλική προφορά, χωρίς να τον διορθώσει) F1! Αγωνιστικά αυτοκίνητα!

Παιδί: Οδηγείς;

ΚΡ: Όχι F1, αλλά μου αρέσει να οδηγώ μοτοσυκλέτες.

Παιδί: Ζεις στη Νέα Υόρκη;

ΚΡ: Ζω στο Λος Άντζελες.

Παιδί: Πόσο καιρό θα είσαι στη Νέα Υόρκη;

ΚΡ: Τέσσερις μέρες! Όχι... πέντε. Πέντε μέρες!

Παιδί: Γιατί ήρθες στη Νέα Υόρκη;

KR: Θα δω μια παράσταση στο Broadway!

Παιδί: Ποια παράσταση στο Broadway;

ΚΡ: Αμέρικαν Μπάφαλο! Μάμετ!

Παιδί: Πού μένεις στη Νέα Υόρκη;

KR: Στο Midtown.

Ο κ. Kimmel έγραψε: "Αυτή τη στιγμή το παιδί είχε τελειώσει από ερωτήσεις, οπότε ο Keanu άρχισε να τον ψήνει. Γιατί ήσουν στην Ευρώπη; Σε ποιες γκαλερί πήγες στο Παρίσι; Ποια ήταν η αγαπημένη σου;"

Και πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ωραίος, ειδικά μετά από μια διεθνή πτήση. Σκέφτηκα ότι θα το μοιραστώ αυτό γιατί ο μάγκας είναι πρώτος, και μικρές στιγμές όπως αυτή μπορούν να κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων. Χρειαζόμαστε περισσότερους Keanus».

Στο παρελθόν, ο Κιάνου Ριβς έχει χαρακτηριστεί «ο καλύτερος άνθρωπος στο Χόλιγουντ» για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στους θαυμαστές του.

Πηγή: Sky News
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v