Μέσι: Ο κορωνοϊός μου άφησε προβλήματα στους πνεύμονες

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής μίλησε για την περιπέτεια που είχε τον χειμώνα με τον κορωνοϊό, και τα προβλήματα που του προκάλεσε.
Μέσι: Ο κορωνοϊός μου άφησε προβλήματα στους πνεύμονες
Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό μίλησε για πρώτη φορά ο Λιονέλ Μέσι, που διαγνώστηκε θετικός τον περασμένο Ιανουάριο, και απουσίασε από τρία παιχνίδια της ομάδας του, Παρί Σεν Ζερμέν.

«Μου άφησε κάποια προβλήματα στους πνεύμονες. Επέστρεψα γρήγορα και για περίπου ενάμιση μήνα δεν μπορούσα να τρέξω. Γύρισα πιο γρήγορα από ό,τι θα έπρεπε και τα πράγματα χειροτέρεψαν, με αποτέλεσμα να με πάει ακόμη πιο πίσω. Όμως δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο. Ήθελα να τρέξω, να προπονηθώ και να ξαναρχίσω να παίζω. Και τελικά έγινα χειρότερα», διηγείται ο Αργεντινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Τα αθλητικά σάιτ κάνουν λόγο για μια πεσμένη χρονιά, συγκριτικά με τις επιδόσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει ο 35χρονος Λέο: Η πρώτη του σαιζόν στην Παρί έκλεισε με 11 γκολ και 14 ασίστ σε 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αριθμοί σαφώς κατώτεροι από αυτούς στους οποίους μας είχε συνηθίσει στην Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος είναι βέβαιος πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα τη νέα σεζόν. «Θα είναι διαφορετικά. Πλέον ξέρω καλά την ομάδα, την πόλη, νιώθω πιο άνετα με τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα είναι διαφορετικά», δήλωσε με σιγουριά.

Με πληροφορίες από Sport FM
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v