Η Τζούλια Φοξ βγήκε για ψώνια με τα εσώρουχα

H σέξι ηθοποιός πήγε να ψωνίσει τα απαραίτητα φορώντας τα απολύτως απαραίτητα και προκάλεσε εγκεφαλικά στους πελάτες του σούπερ μάρκετ.
Η Τζούλια Φοξ βγήκε για ψώνια με τα εσώρουχα

Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, οι θερμοκρασίες αυξάνονται στο Λος Άντζελες—και η Τζούλια Φοξ φαίνεται πως βρήκε τη λύση.

Νέες φωτογραφίες από παπαράτσι του μοντέλου που ήρθαν στο φως, την δείχνουν να περνάει μέσα από ένα πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ στην Καλιφόρνια φορώντας ένα ωραιότατο σετ μαύρων εσωρούχων.

Το σέξι look κάλυψε με ένα τζιν μπλέιζερ και συνδύασε το συνολάκι με τζιν (!) μπότες και ένα ξεβαμμένο τζιν παντελόνι που χρησιμοποίησε ως τσαντάκι. Φόρεσε επίσης μαύρα γυαλιά ηλίου και χρυσά σκουλαρίκια.

Από τη σύντομη συναναστροφή της με τον Kanye West, η Φοξ είναι γνωστή για το avant-garde στυλ της. Κατά καιρούς έχει κυκλοφορήσει με στρινγκ και δερμάτινα ρούχα, ενώ δεν φοβάται να πειραματιστεί στο όνομα της μόδας και μπράβο της.



Τα social media πήραν φωτιά όταν κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες από τα ψώνια της με την ίδια να απαντά: «Απλά πιστεύω ότι αν είναι κοινωνικά αποδεκτό στην παραλία θα πρέπει να είναι το ίδιο παντού».

Μαζί σου, Τζούλια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v