27χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο γιατί δεν αεριζόταν μπροστά στον σύντροφό της

Η απίστευτη κι όμως αληθινή περιπέτεια υγείας βραζιλιάνας τραγουδίστριας που προτρέπει τώρα τις φαν της να «μην ντρέπονται».
27χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο γιατί δεν αεριζόταν μπροστά στον σύντροφό της
Η 27χρονη Viviane de Queiroz Pereira, γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Pocah, είναι διάσημη τραγουδίστρια στη Βραζιλία, με το προφίλ της στο Instagram να αριθμεί σχεδόν 16 εκατομμύρια followers.

Σε αυτούς η Pereira αφηγήθηκε, μέσα από story που ανέβασε, την απίστευτη περιπέτεια της υγείας της, η οποία την οδήγησε στο νοσοκομείο επειδή η τραγουδίστρια ντρεπόταν να.. αεριστεί μπροστά στον σύντροφό της.

«Ξύπνησα στις 5:30 το ξημέρωμα με έντονους πόνους στο στομάχι και κατέληξα στο νοσοκομείο», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της, που συνοδευόταν από φωτογραφίες της στο νοσοκομείο.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε από ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες: την ντροπή για τα… αέρια όταν βρίσκονται μαζί με τον σύντροφό τους, ή γενικώς με άντρες. Η 27χρονη μάλιστα φέρεται να ακολούθησε τις συμβουλές σχετικού βίντεο στο TikTok, που σύστηνε σε νεαρά κορίτσια απλώς να «αγνοήσουν τους πόνους στο στομάχι».

Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με «συσσωρευμένα, παγιδευμένα αέρια». Ο έντονος πόνος στην κοιλιά προκαλείται όταν το μεθάνιο δεν κινείται κανονικά στο έντερο, και επιβαρύνεται από συγκεκριμένα τρόφιμα και υποκείμενες ιατρικές παθήσεις, όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Οι γιατροί κατάφεραν να την απαλλάξουν από τα αποθέματα αερίων, και η ίδια έγραψε σε ανάρτησή της «αυτό ήταν, παιδιά. Πήρα φάρμακα και είμαι καλά», προτρέποντας τους φαν να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά της: «Κορίτσια, μην ντρέπεστε να αερίζεστε μπροστά στον δικό σας, γιατί αυτό που είναι πραγματικά ντροπιαστικό είναι να μην τον αφήνετε να κοιμηθεί επειδή δεν είστε καλά, να πηγαίνετε μαζί του στο νοσοκομείο και η διάγνωση να είναι "παγιδευμένα αέρια"», κατέληξε η ίδια.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v