Ζαφείρης Μελάς: "Μου έριξε χαστούκι επειδή δεν ήξερα ένα τραγούδι"

Σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Ζαφείρης Μελάς εξιστορεί μερικές από τις πιο απίστευτες στιγμές που έχει ζήσει στις πίστες.
Ζαφείρης Μελάς: Μου έριξε χαστούκι επειδή δεν ήξερα ένα τραγούδι
Ο Ζαφείρης Μελάς γνωστός και αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής που έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πίστες της Θεσσαλονίκης, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκπομπή «The 2Night Show» και είχε κάποια πράγματα να πει.

Μία νύχτα στο νυχτερινό μαγαζί Romeo στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, όπου μπήκε μία παρέα θρασύδειλων και ξεκίνησε αμέσως φασαρία, ήταν μόνο μία από τις τραγελαφικές στιγμές που είχε να αφηγηθεί ο τραγουδιστής στο The 2Night Show.

«Πετάγανε ποτήρια κάτω, γινόταν πόλεμος στο μαγαζί. Κατέβηκα από την πίστα, δεν μπορούσα να τραγουδήσω. Είχαν ξύλα, ρόπαλα», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής.

Στη συνέχεια της συνέντευξής αφηγήθηκε ένα άλλο περιστατικό όπου ένας πελάτης του ζήτησε παραγγελιά ένα τραγούδι, το οποίο δεν γνώριζε. Ο πελάτης δεν πήρε και πολύ ψύχραιμα την αρνητική του κ. Μελά, με αποτέλεσμα να τον χαστουκίσει μπροστά σε όλο το μαγαζί.

«Ντράπηκα. Άφησα το μικρόφωνο και έφυγα. Βγήκα έξω και τον περίμενα, ήταν μεγάλη προσβολή για εμένα. Ήμουν και πιο μικρός. Έλεγα θα γίνει ζημιά. Ήρθε ένας πρώην φουσκωτός και με βρήκε που ήμουν σε έναν θάμνο με ένα σίδερο στο χέρι, αλήθεια στο λέω. Και μου λέει "βγες έξω, αυτός είναι αλήτης, εσύ έχεις οικογένεια" και με ηρέμησε», είπε.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων, ενδιαφέρον προκάλεσε η δήλωση του τραγουδιστή  «Προτιμώ να πεθάνω από το εμβόλιο παρά από κορονοϊό».

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v