Αγνώριστος Μπραντ Πιτ με μάσκα μοιράζει τρόφιμα

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ που φημίζεται για την ομορφιά του, μπαίνει στο επίκεντρο του θαυμασμού για τις αλτρουιστικές πράξεις του.
Αγνώριστος Μπραντ Πιτ με μάσκα μοιράζει τρόφιμα

Ο Μπραντ Πιτ γίνεται ξανά το επίκεντρο του θαυμασμού, όχι μόνο για το ταλέντο και τη γοητεία του, αλλά και για τον αλτρουισμό του. Μέσω της Daily Mail  κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που αποτυπώνουν στιγμές στις οποίες προσφέρει εθελοντική εργασία.  

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ηθοποιός την περασμένη εβδομάδα οδηγούσε ένα μεγάλο φορτηγό στο Νότιο Κεντρικό Λος Άντζελες, ως εθελοντική εργασία με σκοπό τη διανομή δωρεάν ειδών παντοπωλείου. Κατά την περίοδο του καλοκαιριού, ο Μπραντ Πιτ δήλωσε συμμετοχή ως εθελοντής στη Watts Community Core, όπου και του ανατέθηκε να μοιράσει φαγητό σε οικογένειες που είχαν ανάγκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχει πάρει τον (καινούριο) ρόλο του σοβαρά και δουλεύει πολύ σκληρά.

«Δεν σταμάτησε όλη την ημέρα», δήλωσε ο μάρτυρας. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ενώ μοίραζε ο ίδιος τα πακέτα, πολλοί δεν κατάφεραν να τον αναγνωρίσουν λόγω της μάσκας που φορούσε. 

«Ήταν πολύ αφοσιωμένος» συμπλήρωσε η πηγή. «Φαινόταν ότι αυτός ήταν ο πραγματικός Μπραντ Πιτ, τον οποίο δεν μπορούμε να δούμε ποτέ». Μετά τον χωρισμό του με τη Νικόλ Ποτουράλσκι, ένα νεαρό μοντέλο από τη Γερμανία που φημολογούνταν πως ήταν η σχέση του ηθοποιού, τα ταμπλόιντ λένε πως αυτή ήταν η πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ προκάλεσαν αρκετά σχόλια στα social.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v