Εντυπωσιακά πριν και μετά από διάσημους

Δεν είναι καθόλου σπάνιο να βλέπουμε κάποιον διάσημο να αλλάζει εντελώς το λουκ του, αλλά αυτές οι μεταμορφώσεις μας σόκαραν.
Εντυπωσιακά πριν και μετά από διάσημους
Το να βλέπουμε έναν διάσημο να «αλλάζει» μπροστά στα μάτια μας, είτε επειδή προσπαθεί ο ίδιος να αλλάξει την εικόνα του, είτε για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Υπάρχουν, όμως, και μερικές μεταμορφώσεις που μας άφησαν έκθαμβους. Και αυτές είναι μερικές...


Η Αντέλ κατάφερε να χάσει πολλά, πολλά κιλά και να αλλάξει εντελώς την εικόνα της. Τέλειο, τώρα χρειαζόμαστε την φωνάρα της σε νέα κομμάτια.


Ο Κρις Πρατ χρειαζόταν την Μάρβελ να του πάρει προσωπικό γυμναστή για να καταπιαστεί με το φίτνες (κι εμείς, Κρις, αντιμετωπίζουμε προβλήματα κινήτρου και σε καταλαβαίνουμε), αλλά πλέον είναι από τους πιο φέτες σταρ του Χόλιγουντ.


Ο Κρίστιαν Μπέιλ αλλάζει συνεχώς το σώμα του για τις ανάγκες των ρόλων που υποδύεται, αλλά καμία μεταμόρφωση δεν ήταν πιο τρομακτική από εκείνη του 2004 στην ταινία Άγρυπνος.


Ο Χοακίν Φοίνιξ σόκαρε τους πάντες με την ερμηνεία του στον Τζόκερ, δοξάστηκε καταλλήλως, αλλά δεν πέρασε ασχολίαστη ούτε η τρομερή του σωματική μεταμόρφωση για να υποδυθεί τον εύθραυστο Άρθουρ Φλεκ.


Ο Τζόνα Χιλ δεν άλλαξε μόνο την εμφάνισή του μέσα στην τελευταία δεκαετία—άλλαξε και τις επιλογές στους ρόλους του, άλλαξε και το πώς τον έβλεπε η Ακαδημία.


Η Κάιλι Τζένερ αλλάζει μαλλιά και στυλ και χείλη (και χρώμα δέρματος, ίσως) υπερβολικά συχνά, οπότε ας δούμε πώς ήταν η αρχική εκδοχή.


Για την Μέγκαν Μαρκλ λέγονται πάρα πολλά. Εμείς δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε, απλά θα αφήσουμε αυτή την εικόνα εδώ και θα πούμε πως ελπίζουμε να είναι καλά.


Μιλώντας για την βασιλική οικογένεια, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε πίσω τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, που ξύρισε το κεφάλι του και είναι άλλος άνθρωπος.


Ο Μίκι Ρουρκ δεν είχε καλή ζωή. Κι αυτό φαίνεται στο πρόσωπό του.


Και, τέλος, η Ρενέ Ζελβέγκερ επέστρεψε από την αφάνεια εντελώς αλλαγμένη, προκαλώντας πολύ αρνητικά σχόλια. Ευτυχώς, ό,τι κι αν ήταν αυτή η κακή στιγμή, πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά, και φέτος την απολαύσαμε και ως Τζούντι Γκάρλαντ, και στην δική της σειρά στο Νέτφλιξ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v