Οι πιο σέξι μουσικοί της δεκαετίας

Τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες από τον χώρο της μουσικής ήταν οι πιο σέξι παρουσίες αυτής της δεκαετίας. Συν μία θεότητα.
Οι πιο σέξι μουσικοί της δεκαετίας
Πολλοί ήταν οι μουσικοί που απασχόλησαν τα media αυτή τη δεκαετία με τις σέξι εμφανίσεις τους. Κάποιοι και κάποιες, όμως, ξεχώρισαν. Έκαναν όλο τον πλανήτη να αναστενάζει στο όνομά τους. Τρεις άνδρες, τρεις γυναίκες και μία… θεότητα ξεχώρισαν στα 2010’s και σας τους παρουσιάζουμε.

Ariana Grande

Η μικρή Ariana του Nickelodeon μεγάλωσε, μπροστά στα μάτια όλων μας, και έγινε από μία νεαρή ηθοποιός η πιο καυτή ποπ σταρ της δεκαετίας. Με την προσωπική της ζωή που απασχολεί καθημερινά τα media αλλά και με τις σέξι δημόσιες εμφανίσεις της πυροδοτεί τις φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού.

Drake

Ένα από τα καλύτερα παιδιά της ραπ σκηνής, ο Καναδός Drake κατάφερε να μπει στις σκέψεις κάθε γυναίκας με το απαράμιλλο στυλ του, τα σέξι τραγούδια του αλλά και το εντυπωσιακό του σώμα. Η εικόνα του «καλού παιδιού», επίσης, που θα σε πάει μέχρι την πόρτα και θα είναι τζέντλεμαν βοηθάει πολύ.

Cardi B

Η πρώην στρίπερ που έγινε από τις πιο πετυχημένες ράπερ παγκοσμίως δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα. Με κάθε της εμφάνιση να τονίζει σε ακραίο βαθμό τα πλούσια προσόντα της, η Cardi έχει εξασφαλίσει μία θέση στις πιο καυτές γυναίκες όχι μόνο της δεκαετίας, αλλά και του αιώνα.

Adam Levine

Η μπογιά του τραγουδιστή των Maroon 5 φαίνεται να κρατάει πάρα πολύ καλά, ακόμα και αυτή την δεκαετία. Μάλιστα, ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας για το 2013 από το People. Έπαιξε στο show για το ημίχρονο του Superbowl, συμμετέχει εδώ και πολλές σεζόν ως coach στο αμερικάνικο The Voice και δεν δείχνει πως σταματά. Άλλωστε, είναι μόλις 40 ετών.

Selena Gomez

Ακόμα μια μικρή σταρ που ενηλικιώθηκε, πήρε τον εαυτό της σοβαρά και έγινε μία από τις πιο σέξι παρουσίες στον χώρο της μουσικής παγκοσμίως. Με δεκάδες χιτάκια και με την χαρακτηριστική, ψιθυριστή φωνή της, η Selena Gomez έχει μια πολύ ιδιαίτερη, σαγηνευτική γοητεία.

Nick Jonas

Την προηγούμενη δεκαετία, οι Jonas Brothers έκαναν τα έφηβα κοριτσάκια να παραμιλούν. Τώρα, όμως, όλοι έχουν μεγαλώσει. Και οι ίδιοι, και οι θαυμάστριές τους. Και ο μικρότερος από τα τρία αδέρφια, Nick, φαίνεται να έχει μεγαλώσει καλύτερα από όλους, αν κρίνουμε από το γυμνασμένο σώμα του και τις σέξι εμφανίσεις του σε περιοδικά αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές.

Beyonce

Υποσχεθήκαμε μία θεότητα, δώσαμε μία θεότητα. Όλοι προσκυνάμε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v