Ρεβεγιόν σε 7 ξενοδοχεία της Αθήνας

Μια... πρόγευση των ειδικών πακέτων και προγραμμάτων που έχουν ετοιμάσει ορισμένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας επιχειρεί να σας δώσει το in2life. Astir Palace, Divani Caravel, Hilton, King George, Ledra Marriott, Μεγάλη Βρεταννία, Πεντελικόν έβαλαν τα χριστουγεννιάτικά τους και σας περιμένουν.

Μια... πρόγευση των ειδικών πακέτων και προγραμμάτων που έχουν ετοιμάσει ορισμένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας επιχειρεί να σας δώσει το in2life. Astir Palace, Divani Caravel, Hilton, King George, Ledra Marriott, Μεγάλη Βρεταννία, Πεντελικόν έβαλαν τα χριστουγεννιάτικά τους και σας περιμένουν.

-----Astir Palace

Αν προτιμάτε τα νότια προάστια ή αν απλά σας αρέσει η θαλασσινή αύρα, τότε το Astir Palace αποτελεί μια ενδεδειγμένη επιλογή για την παραμονή των Χριστουγέννων, για ανήμερα ή, γιατί όχι, και για το σύνολο του τριημέρου.

Οι εναλλακτικές που το παραλιακό συγκρότημα προσφέρει για την παραμονή των Χριστουγέννων περιλαμβάνουν από τη μία το Cosmos Hall (στο ξενοδοχείο Ναυσικά), με ζωντανή ορχήστρα και χορευτικό πρόγραμμα, και από την άλλη a la cart gala dinner με συντροφιά live ατμοσφαιρική μουσική από πιάνο και τραγούδι στο The Gourmet Grill Room (του ξενοδοχείου Αρίων). Όποια και εάν είναι η επιλογή το κόστος ανέρχεται στα 95 ευρώ το άτομο.

Για τη συνέχεια, το Astir Palace σας προτείνει διαμονή στα πολυτελή δωμάτια και στις σουίτες του ξενοδοχείου με τιμές που ξεκινούν από τα 180 ευρώ (για δύο άτομα με ελάχιστο τριών διανυκτερεύσεων) και φτάνουν μέχρι τα 550 ευρώ (για την deluxe suite – sea view).

Για την ημέρα των Χριστουγέννων το Astir Palace έχει προγραμματίσει το παραδοσιακό brunch με πλούσιο εορταστικό μπουφέ στο Alia Brasserie και Alexander Ballroom με ζωντανή μουσική, το οποίο και θα σας κοστίσει 75 ευρώ το άτομο.

-----Divani Caravel

Δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων, brunch ανήμερα και διαμονή σε ειδικές τιμές προσφέρει το Divani Caravel. Συγκεκριμένα την παραμονή των Χριστουγέννων στο εστιατόριο Brown’s μπορείτε να απολαύσετε το μενού με καπνιστό σολομό, βελουτέ καβουριού, φιλετάκια ελαφιού, ρολό από ψαρονέφρι, πυραμίδα από μους πικρής σοκολάτας, με τον απαραίτητο καφέ, τα γλυκά και κονιάκ με 90 ευρώ το άτομο.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα σας περιμένει ένα πλούσιο εορταστικό brunch στο εστιατόριο Κωνσταντινούπολις το οποίο θα σας κοστίσει 59 ευρώ το άτομο.

Επίσης, το Divani Caravel έχει δημιουργήσει ειδικές προσφορές για την εορταστική περίοδο, όσον αφορά την παραμονή στο ξενοδοχείο. Οι τιμές κυμαίνονται από 100 ευρώ (για το μονόκλινο) και φτάνουν μέχρι τα 130 ευρώ για το τρίκλινο, ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και πρωινό σε Αμερικανικό Μπουφέ.

-----Hilton

Ρομαντικά, αλλά και οικογενειακά πακέτα, άπλετη Moet & Chandon, ακόμη και... Άγιο Βασίλη προσφέρει για τα φετινά Χριστούγεννα το Hilton Αθηνών. Για την παραμονή των Χριστουγέννων το ανακαινισμένο Hilton διαθέτει τρεις εναλλακτικές.

Μπουφέ στο Βυζαντινό με ζωντανή μουσική το οποίο θα σας κοστίσει 95 ευρώ το άτομο, Μπουφέ Δείπνου στο Aethrion (επίσης με ζωντανή μουσική) με 80 ευρώ το άτομο, αλλά και κάτι πιο ανάλαφρο σε ένα από τα ομορφότερα μπαρ της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Galaxy.

Η είσοδός σας θα σας κοστίσει 40 ευρώ το άτομο, ενώ παράλληλα θα σας προσφέρει ένα μπουκάλι mini Moet & Chandom Bruse Rose. Για την ημέρα των Χριστουγέννων το Hilton έχει προγραμματίσει μεσημεριανό μπουφέ στο Βυζαντινό (100 ευρώ το άτομο), μεσημεριανό μπουφέ στο Aethrion (80 ευρώ το άτομο) και μπουφέ δείπνου στο Βυζαντινό (65 ευρώ το άτομο).

Τα μπουφέ στο Βυζαντινό συνεχίζονται και την επομένη των Χριστουγέννων (μεσημέρι και βράδυ). Το Hilton διαθέτει επίσης και ειδική προσφορά για την εκεί διαμονή σας την παραμονή των Χριστουγέννων.

Στην τιμή, η οποία διαμορφώνεται στα 169 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, περιλαμβάνεται πρωινό και δείπνο παραμονής Χριστουγέννων στο Βυζαντινό). Για τους λιλιπούτειους φίλους του το ξενοδοχείο διοργανώνει πάρτι παρέα με τον... Άγιο Βασίλη.

-----King George

Ξεχωριστές γεύσεις και ιδιαίτερες απολαύσεις υπόσχεται το King George για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Tudor Hall, αλλά και ανήμερα, με το χριστουγεννιάτικο μπουφέ.

Με το μενού του Tudor Hall θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε, μεταξύ των άλλων, κονσομέ φασιανού, χοιρινές κοτολέτες γάλακτος με αυθεντικό gravy, πράσινα σπαράγγια και παρμεζάνα, mousseline λευκής σοκολάτας με μάνγκο. Η τιμή ανά άτομο ανέρχεται στα 210 ευρώ.

Για την ημέρα των Χριστουγέννων το King George θα προσφέρει στους καλεσμένους του ένα ιδιαίτερα πλούσιο μπουφέ που θα περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, κρύες παρουσίες (όπως αιγαιοπελαγίτικοι αστακοί με μαγιονέζα, καπνιστός σολομό, οξύρρυγχο και κρέμα από χαβιάρι, σφυρίδα στον ατμό με λαδολέμονο κ.α.), παραδοσιακή γεμιστή γαλοπούλα, ζεστές παρουσίες (όπως μανιτάρια σοτέ με βαλσάμικο και μαϊντανό, ρύζι τηγανητό με λαχανικά και γαρίδες, πένες με τομάτα, γαρίδες και βασιλικό κ.α.) και βέβαια πλούσια ποικιλία από γλυκά με 105 ευρώ το άτομο.

-----Ledra Marriott

Πλούσιους μπουφέδες με μοναδικές νοστιμιές και ανάλογο εορταστικό Χριστουγεννιάτικο στολισμό σε ένα περιβάλλον πολυτελές με σωστή εξυπηρέτηση και ποιότητα, συνοδεία ζωντανής μουσικής υπόσχεται το Ledra Marriott. Ο Σεφ Friedrich G. Hummel και η ομάδα του έχουν αποφασίσει να προσφέρουν στους καλεσμένους τα ωραιότερα, γευστικότερα, αλλά και πιο εντυπωσιακά τους εδέσματα.

Στο εστιατόριο Zephyros ο μπουφές θα ετοιμαστεί για το ρεβεγιόν, υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής με πιάνο συνοδευόμενο από φωνητικά. Η τιμή έχει διαμορφωθεί στα 88 ευρώ το άτομο.

Την ίδια στιγμή στο εστιατόριο Kona Kai θα σερβίρεται set menu (έναντι 112 ευρώ το άτομο). Για την επομένη θα έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε το πλούσιο Χριστουγεννιάτικο brunch του εστιατορίου Zephyros, απολαμβάνοντας παραδοσιακές λιχουδιές με ψητή γαλοπούλα, γαρίδες πικάττα, ψητή πάπια γεμιστή, καθώς και γλυκά, συνοδεία πάλι ζωντανής μουσικής με πιάνο και φωνητικά. Η τιμή ανέρχεται στα 76 ευρώ το άτομο.

-----Μεγάλη Βρεταννία

Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, ζωντανή μουσική, εκπλήξεις από τον Άγιο Βασίλη, αλλά και χαλάρωση θα προσφέρει στους επισκέπτες της φέτος η Μεγάλη Βρεταννία.

Το γνωστό σε όλους GB Corner θα σας καλωσορίσει τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα τα Χριστούγεννα με ένα ποτήρι σαμπάνιας Louis Roederer Brut, αλλά και με ένα πλούσιο μενού το οποίο, μεταξύ των άλλων, θα περιλαμβάνει και την ”παραδοσιακή” γαλοπούλα, καθώς και πληθώρα άλλων εδεσμάτων.

Το ρεβεγιόν θα σας κοστίσει 125 ευρώ το άτομο, ενώ για ανήμερα τα Χριστούγεννα η τιμή διαμορφώνεται στα 110 ευρώ το άτομο. Εκτός από το GB Corner, η Μεγάλη Βρεταννία σας δίνει την εναλλακτική και του Grand Ballroom Menu (η τιμή διαμορφώνεται στα 145 ευρώ) για την παραμονή των Χριστουγέννων, όπου η πενταμελής swing ορχήστρα θα σας συνοδεύσει με λάτιν, ιταλικό και ελληνικό ρεπερτόριο μέχρι τις 03.00’.

Για τους περισσότερο ρομαντικούς η Μεγάλη Βρεταννία έρχεται με μια ακόμη πρόταση: In Room Dining. Δείπνο για δύο το οποίο περιλαμβάνει και ένα μπουκάλι σαμπάνια Louis Roederer Brut στην τιμή των 260 ευρώ.

-----Πεντελικόν

Κουαρτέτα εγχόρδων με κλασσική και χριστουγεννιάτικη μουσική θα υποδέχονται τους φιλοξενούμενους του Πεντελικόν την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά και ανήμερα.

Για τα εορταστικά γεύματα και δείπνα το ξενοδοχείο προτείνει ειδικά διαμορφωμένα, για τις ημέρες, μενού στα βραβευμένα εστιατόριά του La Terrasse και Vardis, αλλά και στο Ballroom.

Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων στο εστιατόριο Vardis θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε, μεταξύ άλλων βελουτέ κάστανου, αλλά και καραβίδες σε ραβιόλι κολοκύθας. Η τιμή κατ΄ άτομο διαμορφώνεται στα 175 ευρώ.

Περισσότερο ”παραδοσιακό”, λόγω της ημέρας το μενού στο La Terrasse με, μεταξύ των άλλων, γαλοπούλα γεμιστή, υπό τους ήχους του πιάνου, συνοδευόμενο από τραγούδι, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 110 ευρώ για τους ενήλικες και στα 60 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών.

Πενταμελής ορχήστρα, τραγούδι και χορός θα συνοδεύσουν τις γευστικές απολαύσεις στο Ballroom του Πεντελικόν με την τιμή να διαμορφώνεται στα 150 ευρώ για τους ενήλικες (και στα 85 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών).

Πανδαισία γεύσεων υπόσχεται, όμως, το ξενοδοχείο και για ανήμερα τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στο μεσημεριανό μπουφέ του La Terrasse.

Στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό” μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι προσφέρει το κάθε ξενοδοχείο, αλλά και τις τιμές.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v