10 προτάσεις για χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Gourmet γεύσεις, εγγυημένη πολυτέλεια και καλλιτεχνικές attraction περιλαμβάνουν οι προτάσεις ορισμένων από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, για ανήμερα, ακόμη και για την... επομένη. Tι προσφέρουν και σε ποιες τιμές, δέκα ξενοδοχεία πολυτελείας,(7 της Αθήνας και 3 της Θεσσαλονίκης,). Αναλυτικά στα υποθέματα του αφιερώματος με πλήρη στοιχεία.
10 προτάσεις για χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

επιμέλεια: Μαρίση Μπαλιούση

*Τα προγράμματα και οι τιμές για όλες τις προτάσεις, στο Συνοδευτικό Υλικό των άρθρων του αφιερώματος, σε μορφή pdf και word.

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της. Η εορταστική διάθεση σε αντίθεση πλησιάζει το απόγειο της. Είναι γεγονός πως η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας δημιουργεί μια πιο ανάλαφρη, πιο ευχάριστη αίσθηση.

Θέλουμε να διασκεδάσουμε, να βγούμε, να απολαύσουμε. Οι εναλλακτικές είναι αρκετές. Οι επιλογές, όμως, που υπόσχονται τη μεγαλύτερη πολυτέλεια έρχονται, συνήθως, από τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες έχουν ήδη προετοιμαστεί και μας περιμένουν.

Gourmet γεύσεις, παραδοσιακές και μη, σε κάθε περίπτωση, όμως, διαφορετικές περιλαμβάνουν οι προτάσεις ορισμένων από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, για ανήμερα, ακόμη και για την επομένη. Επιλογές που αφορούν πλουσιοπάροχα μπουφέ, set menus, αλλά και brunch, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας (στην πλειονότητα των περιπτώσεων).

Για ακόμη πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα, όμως, και δη για τους περισσότερο ρομαντικούς υπάρχει και η εναλλακτική του In Room Dining. Γιατί να μην εκμεταλλευτούμε άλλωστε τα εορταστικά χριστουγεννιάτικα πακέτα διαμονής που αρκετά ξενοδοχεία προωθούν;

*Τα προγράμματα και οι τιμές για όλες τις προτάσεις, στο Συνοδευτικό Υλικό των άρθρων του αφιερώματος, σε μορφή pdf και word.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v