Aνανέωση τώρα: 3 αρχιτέκτονες προτείνουν... οικονομικά

Η νέα χρονιά πλησιάζει και, όσο κι αν οι καταστάσεις το εμποδίζουν, θα θέλαμε να μας βρει κεφάτους και ανανεωμένους. Τρεις έμπειροι αρχιτέκτονες προτείνουν έξυπνες και οικονομικές ιδέες ανανέωσης στα τρία βασικά δωμάτια του σπιτιού.
Aνανέωση τώρα: 3 αρχιτέκτονες προτείνουν... οικονομικά
της Έλενας Μπούλια

Ο ερχομός του νέου χρόνου απαιτεί ανασυγκρότηση, αναδιοργάνωση και -γιατί όχι;- ανανέωση, προκειμένου να διώξουμε από τον χώρο στον οποίον κινούμαστε την μιζέρια που «έφερε» το 2011. Σκοπός μας να δημιουργήσουμε ζεν ατμόσφαιρα θετικής ενέργειας, η οποία θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε όσα έρθουν με το 2012.

Στο πλαίσιο της γενικότερης οικονομικής στενότητας, βέβαια, το να ανακαινίσουμε εσωτερικά το σπίτι μας έτσι ώστε να μοιάζει με αυτά στα εξώφυλλα περιοδικών απαιτεί… θράσος! Το να το ανανεώσουμε, όμως, με ελάχιστο κόστος προσθέτοντας χρώμα, αφαιρώντας όσα μας «βαραίνουν» και φτιάχνοντας μόνοι μας πρωτότυπα αξεσουάρ απαιτεί μόνο καλές ιδέες και μεράκι. Τα βρήκαμε στα δημιουργικά μυαλά τριών νέων αλλά «δοκιμασμένων» στις ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων αρχιτεκτόνων, οι οποίες έδωσαν για τρία από τα δωμάτια του σπιτιού, στα οποία περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας, τις δικές τους ευφάνταστες προτάσεις.

Δείτε στα Σχετικά Άρθρα του Αφιερώματος (στα δεξιά της σελίδας) πώς μπορείτε να ανανεώσετε έξυπνα, εύκολα και κυρίως οικονομικά το καθιστικό, την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού σας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v