Olympus FE-47

Olympus FE-47
Παραδοσιακός παίκτης με εξαιρετικά επιτυχημένα εμπορικά και ποιοτικά μοντέλα, μία από τις κορυφαίες μάρκες στον χώρο της φωτογραφίας παγκοσμίως, η Olympus παρουσιάζει ένα λιτό και φθηνό μοντέλο αξιώσεων. Η Olympus FE-47 συνδυάζει οπτικό zoom 5x με ανάλυση 14 Megapixel και μερικές εξαιρετικά μελετημένες πρακτικές λειτουργίες όπως η i-Auto και η παρακολούθηση AF (AF tracking) που καθιστούν την λήψη κινούμενων θεμάτων εύκολη υπόθεση.

Η μεγάλη οθόνη LCD 2.7" βοηθά τους νέους χρήστες στο καδράρισμα, ενώ διπλή επίστρωση κρυστάλλινου φινιρίσματος καθιστά τη λαβή της ιδιαίτερα στιβαρή αλλά και το αποτέλεσμα όμορφο αισθητικά. Η ανάλυση του φακού της φτάνει τα 14 Megapixels και κρίνεται εντυπωσιακή για την εν λόγω κατηγορία, ενώ η ανίχνευση προσώπων λειτουργεί με μέχρι και 16 άτομα στο ίδιο κάδρο, δίνοντας σας τη δυνατότητα να τραβάτε φωτογραφίες μεγάλης ευκρίνειας. Παράλληλα η συσκευή τραβά και video με ήχο, ενώ λειτουργεί με ΑΑ μπαταρίες ώστε να έχετε πάντα στη διάθεσή σας, και είναι συμβατή με κάρτες μνήμης xD-Picture και SD, που θα σας αποδώσουν αποθηκευτικό χώρο μέχρι 16GB.

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής της Olympus FE-47 στην ελληνική αγορά -συμπεριλαμβανομένου φόρου- είναι 100 ευρώ, ενώ το μοντέλο συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v