Αξεσουάρ κινητών: Κινηθείτε ελεύθερα!

Προχωρημένα handsfree, φορτιστές για κάθε «κινητή» ενεργειακή ανάγκη και κάρτες μνήμης για να θυμάται το τηλέφωνό σας ό,τι ξεχνάτε εσείς. Οι πιο φρέσκες τεχνολογικές ιδέες στα mobile accessories μας… κινούν το ενδιαφέρον.
Αξεσουάρ κινητών: Κινηθείτε ελεύθερα!
του Πάρη Καπράλου

Φορτίστε το τηλέφωνό σας στον ήλιο, αφήστε ελεύθερη τη μουσική της συσκευής σας να γεμίσει τον χώρο, και μην ξεμείνετε ποτέ ξανά από μπαταρία στη μέση του πουθενά! Η επιλογή του κινητού σας μπορεί όχι μόνο να σας λύσει τα χέρια σε θέματα επικοινωνίας, αλλά πλέον -με τον συνδυασμό των κατάλληλων αξεσουάρ- μπορεί και να υποκαταστήσει μια σειρά άλλων συσκευών.

Τα αξεσουάρ που μπορείτε να επιλέξετε για το κινητό σας δεν είναι λίγα. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές γραφίδες για τα smartphones αν χάσατε την αρχική που σας έδωσε ο κατασκευαστής ή αυτή δεν σας βολεύει, μπορείτε να αλλάξετε προσόψεις σε αρκετά κινητά αν βαριέστε εύκολα, ή να βρείτε μία θήκη που να ταιριάζει στη χρήση του ή την ιδιοοσυγκρασία και το γούστο σας. Ωστόσο, τα αξεσουάρ για τα οποία θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο δεν αφορούν τη κάλυψη καμίας από τις πιο πάνω ανάγκες.

Ένα μεγάλο εύρος από συσκευές που είναι φτιαγμένες για να λειτουργήσουν συμπληρωματικά προς πολλές δυνατότητες του κινητού σας, προσφέρουν διευκολύνσεις που πριν μερικά χρόνια θα φαίνονταν βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ηλιακοί φορτιστές, μεγάφωνα σεβαστής ισχύος, μια ποικιλία από ακουστικά -τόσο σε επίπεδο handsfree όσο και σε επίπεδο ακρόασης μουσικής στερεοφωνικά, και πολλά άλλα εμπίπτουν στις τρεις κατηγορίες συσκευών/επεκτάσεων του κινητού σας για τις οποίες θα μιλήσουμε σήμερα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v