Λίγος ήχος ακόμη...

Περισσότερο εξελιγμένο αναφορικά με τις διευκολύνσεις που θα δώσει στους χρήστες της είναι το σχετικό σύστημα της Sony Ericsson. Η ιαπωνοσουηδική εταιρεία έχει εξοπλίσει το νέο Bluetooth car kit HCB-150 με μια άνετη οθόνη OLED στην οποία εμφανίζεται το όνομα του καλούντος, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και τη λειτουργία εκφώνησης ονόματος. Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε την πορεία σας και να χειρίζεστε κλήσεις χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο.

Το HCB-150 διαθέτει 2 ενσωματωμένα ηχεία 2 Watt για πιο δυνατό και ποιοτικό ήχο, έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει το κείμενο σε φωνή, δηλαδή μπορεί να σας λέει ποιος σας καλεί ενόσω το προβάλλει και στην οθόνη της συσκευής, ενώ το βιβλίο διευθύνσεων που έχετε αποθηκευμένο στο Sony Ericsson κινητό σας "φορτώνεται" αυτόματα και εμφανίζεται στην OLED οθόνη του HCB-150 κάνοντας εύκολο και γρήγορο το χειρισμό των κλήσεων προς και από οποιονδήποτε υπάρχει στη λίστα.

Βεβαίως, όπως και στην ανάλογη λύση της Nokia που παρουσιάζουμε στο πλαίσιο του αφιερώματος μας στα αξεσουάρ που μπορείτε να προμηθευτείτε για το κινητό σας, η λύση αυτή αφορά μονάχα τα κινητά Sony Ericsson. Η λύση βεβαίως υπερέχει ως προς το interface που της επιτρέπει τη σύνδεση σχεδόν με όσες συσκευές της συγκεκριμένης εταιρείας διαθέτουν bluetooth.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, συνοδεύεται από 6μηνη εγγύηση κατασκευαστή με πολιτική αντικατάστασης, και έχει τελική ενδεικτική τιμή λιανικής τα 45 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v