Παιδική μόδα για κάθε γούστο και τσέπη

Παιδική μόδα για κάθε γούστο και τσέπη
Οι αγορές ρούχων για τα βαφτιστήρια με... πασχαλινή αφορμή, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να επωφεληθείτε από τις άρτι αφιχθείσες ανοιξιάτικες συλλογές των μεγαλύτερων καταστημάτων παιδικής μόδας, οι οποίες φέτος προτείνουν ζωηρά χρώματα και πρωτότυπα σχέδια, ενίοτε σε αρκετά οικονομικές τιμές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες τους και να παραγγείλετε τα ρούχα που θα τους/τις κάνουν να χαμογελάσουν και αυτό το Πάσχα.

* Η La Redoute παρουσιάζει την φετινή ανοιξιάτικη συλλογή της με τίτλο «Το μπλε σε όλους τους τόνους», προτείνοντας οικονομικές λύσεις στην παιδική μόδα με έκπτωση -20% σε επιλεγμένα είδη. Για τα κορίτσια, βρήκαμε καρό φόρεμα με ρίγες σε ζωηρά χρώματα πράσινο και μπλε ή έντονο ροζ και πορτοκαλί με 11.39€ και πόλο με τα ίδια χρώματα με 6.97€, καρό ροζ πουκάμισο με 11.39€ και φόρεμα Creation με επιρροές από sixties και λεπτό βαμβακερό ύφασμα με 15.50€. Για αγοράκια, αδιάβροχο τζάκετ σε πορτοκαλί και ναυτικό μπλε χρώμα με 22€, ριγέ πόλο με 10.30€, μοντέρνο καρό πουκάμισο με ρετρό λεπτομέρειες με 13.17€ και πουκάμισο Pepe Jeans με δύο τσέπες στο στήθος, καπάκι και σούστα σε χρώμα καρό μπλε με 50.90€. Τα ρούχα μπορείτε να τα παραγγείλετε και online. Εδώ θα βρείτε τον αναλυτικό κατάλογο της ανοιξιάτικης κολεξιόν.

* Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Sam 0-13 playfull fashion, η νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν προτείνει μια μεγάλη γκάμα πολύχρωμων επιλογών για αγόρια και κορίτσια. Για κορίτσια βρήκαμε φόρεμα ριγέ τιραντέ σε μαύρο και λευκό χρώμα και λεπτομέρειες αστεριών στο στήθος με 50€, φόρεμα με βολάν μπροστά σε χρώμα εκρού/μαρέν με 45.90€ και φούστα με μεταλιζέ πιέτες με 37.90€. Για αγόρια, προτείνουμε ριγέ πουκάμισο χρώματος σιέλ με 25.90€ και σετ γιλέκο – μπλούζα σε χρώμα εκρού, μπλε, λαχανί και μαρέν με 30€.

* Στο Bee Fashion μπορείτε να αγοράσετε επώνυμα ρούχα για όλες τις ηλικίες, για αγόρια και κορίτσια. Βρήκαμε γυναικεία μπλούζα Dolce & Gabbana με 58.50€, μπλούζα Escada με 36.55€, φόρεμα Ferre με 59.40€ και παλτό Lapin  με 65.30€. Επίσης, αγορίστικο πουκάμισο Trussardi με 42.78€, κόκκινο jacket Trussardi με 89.75€, ριγέ πουκάμισο Timberland με 26.90€  και blazer Lapin με 59.60€

* Με πολύ οικονομικές τιμές και σχέδια που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, το online κατάστημα του Bon prix διαθέτει μεγάλη ποικιλία παιδικών ρούχων. Βρήκαμε παιδικό φόρεμα βιολετί και γκρι με 14.90€, γυναικείο βιολετί πουκάμισο με 17.90€ και γυναικείο χακί μπουφάν με 29.90€.

* Η... ελληνική απάντηση στο δημοφιλές online κατάστημα του εξωτερικού Koodos, δεν είναι άλλο από το e-outlet. Μια ιστοσελίδα όπου μπορείτε να βρείτε επώνυμα παιδικά ρούχα από μια μεγάλη ποικιλία εταιρειών. Επιλέγουμε ανδρικό παιδικό μπουφάν Burberry Reiton Tf χρώματος κάραμελ με εσωτερική ελαφριά επένδυση με 75€, μπεζ καμπαρντίνα Burberry με 150€ και γυναικείο φόρεμα Olily με δαντέλες και μπορντούρες με 33€.

* Τεράστια ποικιλία από παιδικά ρούχα επώνυμων εταιρειών για κάθε γούστο –αν και με «τσουχτερές» τιμές - θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του αγγλικού Childrensalon. Για να μην χαθείτε στην... αναζήτηση παιδικών ρούχων, προτείνουμε γκρι σετ κουστουμιού με τζάκετ, παντελόνι και γραβάτα με 77€, μαύρο σετ με σακάκι και παντελόνι με 72€, σακάκι Dolce & Gabanna με 363€, χρυσό κοριτσίστικο φόρεμα DKNY με 77€, μάυρο jersey φόρεμα Hugo Boss με 75€ και βαμβακερό φόρεμα Dior με 268€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v