TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (16-21/8)

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η Τελετή Λήξης τους, οι πρεμιέρες και οι ταινίες που αξίζει να δούμε αυτή την εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (16-21/8)
Σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων κινείται η ελληνική τηλεόραση αυτή την εβδομάδα, την τελευταία της Ολυμπιάδας του Ρίο, που ολοκληρώνεται με την Τελετή Λήξης την προσεχή Κυριακή. Κι ενώ με το ένα μάτι είμαστε στην ΕΡΤ για να παρακολουθήσουμε τους έλληνες αθλητές αλλά και τους διεθνείς αστέρες να σπάνε τα ρεκόρ, με το άλλο παρακολουθούμε μερικές από τις καλύτερες πρεμιέρες του μήνα στα υπόλοιπα κανάλια. Δείτε… τι θα δείτε αυτή την εβδομάδα.

*Ολυμπιακοί Αγώνες 2016, ΕΡΤ
Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνονται οι αγώνες στο Ρίο, με τους μεγάλους τελικούς των περισσότερων αθλημάτων και κυρίως του βασιλιά των Αγώνων, του στίβου. Την Κυριακή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, θα προβληθεί ζωντανά η Τελετή Λήξης της Ολυμπιάδας.

*Two Wrongs (2015), Τετάρτη στις 22.00, Novacinema1HD
Οταν η μικρή της κόρη εξαφανίζεται, η Σάρα, μια νέα γυναίκα που εργάζεται ως νοσοκόμα, έρχεται αντιμέτωπη με αδιανόητες καταστάσεις και αναγκάζεται να φτάσει στα άκρα για να την εντοπίσει... Ένα δυνατό θρίλερ σε σκηνοθεσία Τρίσταν Ντιμπουά κάνει πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema αυτόν τον Αύγουστο, με πρωταγωνίστριες τις Ράιαν Μπλέικλι και Τζίλιαν Ζίνσερ.

*Mistress America (2015), Παρασκευή στις 22.00, Novacinema1HD
Η ανιαρή φοιτητική ζωή της Τρέισι αλλάζει όταν γνωρίζει τη θετή της αδελφή, η οποία την παίρνει υπό την προστασία της και της γνωρίζει την ενδιαφέρουσα και περιπετειώδη πλευρά της Νέας Υόρκης... Ο Νόα Μπόμπακ επιστρέφει με άλλη μια φρέσκια “αστική” κομεντί με πρωταγωνίστρια την υπέροχη Γκρέτα Γκέργουικ, που απολαύσαμε στην προηγούμενη συνεργασία τους, Frances Ha.

*Zero Dark Thirty (2012), Παρασκευή στις 23.00, Star
Η Μάγια, μια νεαρή πράκτορας της CIA στη Μέση Ανατολή, προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες για τον εντοπισμό του Μπιν Λάντεν. Αφοσιωμένη απόλυτα στην αποστολή της και το καθήκον, σκληρή και ανελέητη για να φτάσει στον στόχο της, θα καταφέρει ύστερα από χρόνια να ανακαλύψει το κρησφύγετο του αρχηγού της Αλ Κάιντα στο Πακιστάν. Η μεγάλη ώρα έχει φτάσει και η επιχείρηση εξόντωσής του οργανώνεται… Το συναρπαστικό ανθρωποκυνηγητό σκηνοθετεί η βραβευμένη με Όσκαρ Κάθριν Μπίγκελοου. Πρωταγωνιστεί η Τζέσικα Τσάστεϊν.

*The Matrix Reloaded (2003), Κυριακή στις 21.00, ALPHA
Τα αδέρφια Γουατσόφσκι βουτούν για δεύτερη φορά στον αλλόκοτο κόσμο του Μάτριξ, εκεί όπου τώρα ο Νίο έχει 72 ώρες να σώσει τον κόσμο του, αλλά και την Τρίνιτι από την σκοτεινή μοίρα που διαφαίνεται στα όνειρά του. Πρωταγωνιστεί ο Κιάνου Ριβς.

*Ο Αρχάριος (2015), Κυριακή στις 22.00, Novacinema1HD
Ο 70χρονος χήρος Μπεν Γουίτακερ ανακαλύπτει πως, τελικά, η συνταξιοδότηση δεν είναι αυτό που φανταζόταν. Έτσι, αναλαμβάνει μια θέση... ασκούμενου σε μια ιστοσελίδα που ασχολείται με τη μόδα! Και έπεται φυσικά… πηγαία κωμωδία, σε σκηνοθεσία Νάνσι Μάιερς και με ένα δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο: Τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και την Αν Χάθαγουεϊ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v