TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (13-19/6)

Οι αγώνες του Euro 2016, οι ταινίες και οι πρεμιέρες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (13-19/6)
Το Euro ξεκίνησε, το Mega… επέζησε και επιστρέφει με τούρκικο καθημερινό δράμα (Karasevda, καθημερινά στις 18.50, Mega) αλλά και τολμηρή μεταμεσονύκτια ξένη σειρά (Masters of Sex, καθημερινά στις 0.50, Mega), ενώ τα υπόλοιπα κανάλια οδεύουν προς κλείσιμο σεζόν, ετοιμάζοντας εντατικά τις σειρές και τις μεταγραφές για την επόμενη χρονιά. Ως τότε, ας δούμε τι θα δούμε:

*Euro 2016 στην ΕΡΤ
Κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, οι ποδοσφαιρόφιλοι συντονίζονται στην εκπόμπή Euro Euro Όλοι στην ΕΡΤ1 για τον απολογισμό της ημέρας στα γήπεδα της Γαλλίας. Όσο για τους αγώνες που θα μεταδοθούν από τα κρατικά κανάλια, ιδού το πρόγραμμα της εβδομάδας:
-Ισπανία-Τσεχία (Δευτέρα στις 16.00, ΕΡΤ1)
-Ιρλανδία-Σουηδία (Δευτέρα στις 19.00, ΕΡΤ1)
-Βέλγιο-Ιταλία (Δευτέρα στις 22.00, ΕΡΤΙ)
-Αυστρία-Ουγγαρία (Τρίτη στις 19.00, ΕΡΤ1)
-Πορτογαλία-Ισλανδία (Τρίτη στις 22.00, ΕΡΤ1)
-Ρωσία-Σλοβακία (Τετάρτη στις 16.00, ΕΡΤ1)
-Ρουμανία-Ελβετία (Τετάρτη στις 19.00, ΕΡΤ1)
-Γαλλία-Αλβανία (Τετάρτη στις 22.00, ΕΡΤ1)
-Αγγλία-Ουαλία (Πέμπτη στις 16.00, ΕΡΤ1)
-Ουκρανία-Β.Ιρλανδία (Πέμπτη στις 19.00, ΕΡΤ1)
-Γερμανία-Πολωνία (Πέμπτη στις 22.00, ΕΡΤ1)
-Ιταλία-Σουηδία (Παρασκευή στις 16.00, ΕΡΤ1)
-Τσεχία-Κροατία (Παρασκευή στις 19.00, ΕΡΤ1)
-Ισπανία-Τουρκία (Παρασκευή στις 22.00, ΕΡΤ1)
-Βέλγιο-Ιρλανδία (Σάββατο στις 16.00, ΕΡΤ1)
-Ισλανδία-Ουγγαρία (Σάββατο στις 18.00, ΕΡΤ1)
-Πορτογαλία-Αυστρία (Σάββατο στις 22.00, ΕΡΤ1)
-Ελβετία-Γαλλία (Κυριακή στις 22.00, ΕΡΤ1)
-Ρουμανία-Αλβανία (Κυριακή στις 22.00, ΕΡΤ2)

Οι ταινίες της εβδομάδας

*Ο Βράχος (1996), Δευτέρα στις 22.30, ALPHA
Ο στρατηγός Φρανκ Χάμελ αποφασίζει να καταλάβει με τους άντρες του την υψίστης ασφαλείας φυλακή του Αλκατράζ. Κρατώντας ομήρους 83 τουρίστες, απειλεί να εξαπολύσει ένα ισχυρό βιολογικό όπλο στο Σαν Φρανσίσκο, αν η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματά του. Οι αρχές αναγκάζονται να ζητήσουν τη βοήθεια ενός πρώην κρατούμενου αυτών των φυλακών, ο οποίος υπήρξε ο μοναδικός έγκλειστος που κατάφερε ποτέ να αποδράσει από εκεί. Και η περιπέτεια του Μάικλ Μπέι με τους Σον Κόνερι, Εντ Χάρις και Νίκολας Κέιτζ ξεκινά.

*Hangover III (2013), Τρίτη στις 22.00, Star
Έχουν περάσει δύο χρόνια από τις τελευταίες περιπέτειες της παλιοπαρέας. Ο Φιλ, ο Στου, και ο Νταγκ ζουν ήσυχα με τις οικογένειές τους. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά, όμως, όταν τέταρτος της παρέας, ο Άλαν ζητά τη βοήθεια των κολλητών του για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, που εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του. Μπράντλεϊ Κούπερ, Ζακ Γαλυφιανάκις, Εντ Χελμς, Τζάστιν Μπάρθα, Κεν ΤΖέονγκ και Τζον Γκούντμαν επιστρέφουν για το τελευταίο του Hangover.

*Man of Steel (2013), Πέμπτη στις 22.00, Star
Ο πλανήτης Κρύπτον απειλείται με άμεση καταστροφή και οι γονείς ενός μικρού αγοριού το στέλνουν να μεγαλώσει με την οικογένεια Κεντ στην Γη. Αφού ανακαλύψει τις υπερφυσικές του ικανότητες, ο ενήλικος πια Κλαρκ ταξιδεύει ανά τον κόσμο βοηθώντας την ανθρωπότητα από έναν θανάσιμο εχθρό. Και ο Ζακ Σνάιντερ με τον γνωστό θεαματικό του τρόπο πιάνει από την αρχή την ιστορία του Σούπερμαν, ζωντανεύοντας για άλλη μια φορά, μαζί με τους Χένρι Καβίλ, Έιμι Άνταμς, Μάικλ Σάνον, Νταϊάν Λέιν, Ράσελ Κρόου και Κέβιν Κόστνερ, το σύμπαν της DC.

*Άθικτοι (2011), Πέμπτη στις 23.00, ΕΡΤ2
Ένας εκατομμυριούχος αριστοκράτης, έχοντας μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι ύστερα από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο, επιλέγει για βοηθό του στην καθημερινότητα, τον Ντρις, τον πιο απρόσμενο υποψήφιο, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες στα προάστια του Παρισιού. Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και παρ’ όλες τις διαφορές τους οι πρωταγωνιστές μοιράζονται μια αληθινή φιλία, κωμική και δυνατή, χαρίζοντας γέλιο αλλά και γνήσια συγκίνηση.

*A Bug’s Life (1998), Σάββατο στις 13.10, ALPHA
Η δεύτερη ταινία της Pixar, που βασίζεται αποκλειστικά σε ψηφιακά μέσα, μας παρασύρει στον κόσμο των μυρμηγκιών, όπου ο Φλικ, ένα αδέξιο αλλά γενναίο μυρμήγκι, καλείται να σταματήσει τις γκάφες του, και να σώσει την αποικία από τον εχθρό, ένα σμήνος από ακρίδες που απειλεί τα αποθέματα της τροφής τους.

*Στροφή προς την κόλαση (2003), Παρασκευή στη 1.30, ΕΡΤ1
Τα τελευταία 20 χρόνια ο Φρανκ Χάρινγκτον συνηθίζει να παίρνει το αυτοκίνητο και την οικογένειά του και να πηγαίνει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με την πεθερά του. Κάθε χρόνο ακολουθεί την ίδια διαδρομή. Φέτος όμως αποφάσισε να κόψει δρόμο. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, αφού μια μυστηριώδης γυναίκα που τριγυρνά στο δάσος με λευκά κουρέλια σκορπά το θάνατο στο πέρασμά της. Τρόμος και φαντασία στην βραβευμένη σε πολλά φεστιβάλ ταινία των Ζαν-Μπατίστ Αντρεά και Φαμπρίς Κανεπά.

*Ποτέ δεν είναι αργά (2012), Σάββατο στις 22.15, ΣΚΑΪ
Η Μέριλ Στριπ και ο Τόμι Λι Τζόουνς υποδύονται ένα ζευγάρι που μετά από 30 χρόνια γάμου παρακολουθούν συνεδρίες συμβουλευτικής για να τον αναθερμάνουν. Στις... υπηρεσίες τους, ο Στιβ Καρέλ. 

*Paris (2008), Σάββατο στη 1.30, ΕΡΤ1
Ο Πιερ, επαγγελματίας χορευτής, υποφέρει από μια σοβαρή ασθένεια. Καθώς περιμένει την μεταμόσχευση που ίσως του σώσει την ζωή, η αδελφή του Elise και τα τρία της παιδιά μετακομίζουν κοντά του. Καθώς ο Πιερ παρακολουθεί από απόσταση τις ζωές των άλλων, αρχίζει να εκτιμά όλα όσα είχε μέχρι σήμερα και να αλλάζει άποψη για την ζωή. Δραματική κομεντί του γάλλου μετρ του είδους, Σεντρίκ Κλαπίς, με πρωταγωνιστές τη Ζιλιέτ Μπινός και τον Ρομέν Ντιρίς.

*Ανάλυσέ το (1999), Κυριακή στις 22.50, ALPHA
Ένας άσημος ψυχαναλυτής, που ετοιμάζεται να κάνει το δεύτερο γάμο του, γίνεται άθελά του ψυχοθεραπευτής ενός διάσημου μαφιόζου, ο οποίος πρέπει να κρύψει από τη "φαμίλια" ότι πάσχει από κρίσεις άγχους και πανικού. Έξυπνη κωμωδία με λαμπερό καστ, στο οποίο «λάμπουν» οι Ρόμπερτ ΝτεΝίρο και Μπιλι Κρίσταλ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v