TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (11-17/5)

Δεκαπέντε τηλεοπτικά ραντεβού της εβδομάδας γεμάτα θέαμα, μουσικές, χολιγουντιανά εφέ, ενημέρωση, και την ελπίδα για μια… ευρωπαϊκή κούπα.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (11-17/5)
του Γιώργου Κόκουβα

Ταινίες σπουδαίες ή έστω εντυπωσιακές, ενδιαφέρουσες εκπομπές και shows, και στο βάθος… final four έχουμε αυτή την εβδομάδα, με την ελπίδα να δούμε στις οθόνες μας θρίαμβο του Ολυμπιακού στην τελική φάση της Ευρωλίγκας. Δείτε τι και πότε θα δείτε αυτή την εβδομάδα.

Οι ταινίες της εβδομάδας

*Θα Χυθεί Αίμα, Δευτέρα στις 23.00, ALPHA
Ο Πολ Τόμας Άντερσον σκηνοθετεί την καθηλωτική ιστορία ενός πατέρα που θα κάνει τα πάντα για να γίνει πλούσιος, και αποσπά 9 υποψηφιότητες για Όσκαρ – άξιο το αγαλματίδιο για την ερμηνεία του Ντάνιελ Ντέι Λιούις.

*2 Fast 2 Furious, Δευτέρα στις 21.10, STAR
Ο εύστροφος πρώην αστυνομικός Μπράιαν Ο’ Κόννερ επιστρέφει με πολλά γκάζια: Αυτή τη φορά θα συνεργαστεί με έναν παλιό του φίλο από το πανεπιστήμιο τον Ρόμαν Πιρς και ως μυστικοί πράκτορες θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στη συμμορία και έτσι να ξεσκεπάσουν έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών, τον Κάρτερ Βερόνε.

*Fantastic 4, Τρίτη στις 22.10, STAR
Τέσσερις υπερήρωες στη συσκευασία της μίας ταινίας, πλήρους θεάματος και εφέ, προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο – με τους Τζέσικα Άλμπα, Γιόαν Γκρούφουντ, Μάικλ Τσίκλις, Κρις Έβανς.

*X-Men Η Αρχή: Γούλβεριν, Πέμπτη στις 22.10, STAR
Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στον ρόλο που τον έκανε διάσημο, αυτόν του Wolverine: του ατίθασου πολεμιστή με τις γενετικά ενισχυμένες αισθήσεις, που συγκρίνονται μόνο με αυτές των ζώων, και τις πρωτοφανείς θεραπευτικές ικανότητες, που μπορούν να γιατρεύουν οποιοδήποτε τραύμα.

*Ο Γάμος του Καλύτερου μου Φίλου, Κυριακή στις 14.50, Mega
Κλασική γλυκόπικρη ρομαντική κομεντί, με την Τζούλια Ρόμπερτς να συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένη με τον καλύτερό της φίλο και να προσπαθεί να διαλύσει τον γάμο του.

*Το Πράσινο Μίλι, Κυριακή στις 23.00, STAR
Βασισμένη σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, η ταινία του Ντάραμποντ καταφέρνει πάντα να μας συγκινεί, χάρη στις ερμηνείες των Τομ Χανκς και Μαικλ Κλαρκ Ντάνκαν, στους ρόλους ενός δεσμοφύλακα και ενός κατάδικου που πρόκειται να εκτελεστεί για τον φόνο ενός μικρού κοριτσιού.

*Teddy Bear, Κυριακή μεσάνυχτα, ΝΕΡΙΤ
Ο Ντένις, ένας 38χρονος bodybuilder μένει με την μητέρα του σε κάποιο προάστιο της Κοπεγχάγης και δεν είχε ποτέ του κορίτσι. Όταν ο θείος του παντρεύεται μια Ταϋλανδέζα, αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη του ταξιδεύοντας στην Πατάγια, μια που η αγάπη φαντάζει ευκολότερη στην Ταϊλάνδη. Η σχέση του με τη μητέρα του θα διαταραχθεί όταν επιστρέψει στο σπίτι με την Τόι. Δείτε εδώ αποκλειστική video-συνέντευξη του πρωταγωνίστή της ταινίας, Kim Kold, στο in2life.

Οι εκπομπές/σειρές της εβδομάδας

*Downton Abbey, 4ος Κύκλος, Δευτέρα στις 22.00, ΝΕΡΙΤ
Ο Πύργος του Ντάουντον επιστρέφει στη ΝΕΡΙΤ με τον τέταρτο κύκλο της σειράς –αυτή τη Δευτέρα ειδική προβολή δύο επεισοδίων.

*MadWalk 2015, Τρίτη στις 22.30, ALPHA
Οι fashionistas σπεύσατε να συντονιστείτε στη συχνότητα του ALPHA, που θα προβάλλει το φετινό Madwalk fashion music project, ένα show-πασαρέλα που συνδυάζει την μόδα με το ελληνικό τραγούδι, καθώς κάθε σχεδιαστής παρουσιάζει τη δουλειά του ενώ παράλληλα ένας γνωστός τραγουδιστής αναλαμβάνει το «soundtrack».

*Eurovision Greatest Hits, Σάββατο στις 22.00, ΝΕΡΙΤ
Η φετινή Eurovision πλησιάζει και η ΝΕΡΙΤ προβάλλει το ειδικό show που ετοίμασε το BBC με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θεσμού για να γιορτάσει τα 60 χρόνια του.

*Τα Στέκια, Τετάρτη στις 19.10, ΝΕΡΙΤ
Αυτή την εβδομάδα, η νοσταλγική εκπομπή της ΝΕΡΙΤ τρυπώνει στα παλαιοβιβλιοπωλεία, σε ένα «ντοκιμαντέρ» που μυρίζει όπως οι σελίδες ενός πολυκαιρισμένου βιβλίου.

*Η Εποχή των Εικόνων, Πέμπτη στις 19.10, ΝΕΡΙΤ
Η εκπομπή της ΝΕΡΙΤ φιλοξενείται στο προσωρινό «σπίτι» της Εθνικής Πινακοθήκης στο Γουδή και η διευθύντριά της, κ. Λαμπράκη-Πλάκα, μιλά για το μέλλον της.

Τα αθλητικά ραντεβού της εβδομάδας

*Champions League, Ρεάλ-Γιουβέντους, Τετάρτη στις 21.45, ΝΕΡΙΤ
*Europe League UEFΑ, Πέμπτη στις 22.05, ΑΝΤ1
*Euroleague Final 4: Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ, Παρασκευή στις 19.00
Την Παρασκευή διεξάγονται οι ημιτελικοί της διοργάνωσης – ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στις 19.00, ενώ ο αγώνας Ρεάλ-Φενερμπαχτσέ είναι προγραμματισμένος για τις 22.00. Την Κυριακή, θα δούμε ζωντανά τον μικρό τελικό στις 18.00 και φυσικά τον μεγάλο τελικό στις 21.00.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v