Η φάρσα του Σεφερλή και η δημόσια συγγνώμη

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο έλληνας κωμικός για την τηλεφωνική φάρσα σε ηλικιωμένους που προκάλεσε αντιδράσεις και απειλές για μήνυση. Δείτε τα video.
Η φάρσα του Σεφερλή και η δημόσια συγγνώμη
Δημόσια συγγνώμη ζήτησε μέσω της εκπομπής του το πρωί της Πέμπτης ο Μάρκος Σεφερλής, για την τηλεφωνική φάρσα του σε ηλικιωμένους, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις αλλά και απειλές για μηνυτήρια αναφορά.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής «Mega με Μία» τηλεφώνησε στο σπίτι δύο ηλικιωμένων ανθρώπων στην επαρχία και τους είπε πως καλεί εκ μέρους της πολεοδομίας που αποφάσισε να τους πάρει το σπίτι.



Από εκείνη τη στιγμή, τα social media βρίθουν από σχόλια που καταδικάζουν τον παρουσιαστή και κρίνουν πως ξεπέρασε τα όρια του χιούμορ, αλλά και από ανταπαντήσεις που υποστηρίζουν πως πρόκειται απλώς για πλάκα, την οποία δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση.

Πάντως, η Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 ανακοίνωσε λίγες ώρες αργότερα πως δέχθηκε πλήθος τηλεφωνημάτων που κατήγγειλαν την φάρσα του Μάρκου Σεφερλή. Ο Πρόεδρός της μάλιστα δήλωσε πως καλεί τον παρουσιαστή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους ηλικιωμένους και να μην προβεί ξανά σε αντίστοιχες φάρσες, διαφορετικά θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. Όπως θα δείτε παρακάτω, το πρωί της Πέμπτης ο Μάρκος Σεφερλής έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του φορέα και δήλωσε πως επικοινώνησε με τους ηλικιωμένους και διευθέτησε το ζήτημα.



Ποια είναι η άποψή σας για την φάρσα του Μάρκου Σεφερλή; Θεωρείτε πως ξεπέρασε τα όρια του χιούμορ;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v