True Detective: Όλες οι φήμες για τη δεύτερη σεζόν

Εν αναμονή της δεύτερης σεζόν της εκπληκτικής σειράς, ρίχνουμε μια ματιά στις μέχρι τώρα φήμες για τους πρωταγωνιστές, τους δημιουργούς και την υπόθεση.
True Detective: Όλες οι φήμες για τη δεύτερη σεζόν
H πρώτη σεζόν της σειράς True Detective μας καθήλωσε στους… καναπέδες με την ιδανική ανάπτυξη χαρακτήρων, την «σκοτεινή» σκηνοθεσία και το εκπληκτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Και ενώ η δεύτερη σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη να γυρίζεται, οι φήμες για τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν οργιάζουν. «Η επόμενη σεζόν έχει να κάνει με σκληρές γυναίκες, κακούς άντρες και τη μυστική ιστορία του αποκρυφισμού του αμερικανικού δικτύου μεταφορών», έχει δηλώσει ο δημιουργός της Nic Pizzolatto, ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος του HBO Michael Lombardo είπε πως «οι γνωστοί ηθοποιοί αναζητούν καλά σενάρια. Νομίζω ότι οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν θα είναι μεγάλα ονόματα».

Η νέα σεζόν περιστρέφεται γύρω από τη δολοφονία του Ben Caspar, ενός διεφθαρμένου δημάρχου μιας φανταστικής πόλης της Καλιφόρνια. Στο άψυχο σώμα του έχουν σκαλιστεί διάφορα σατανικά σύμβολα, ενώ ο φόνος του γίνεται εν μέσω μιας συμφωνίας περί μεταφορικών μέσων, η οποία θα μπορούσε ν’ αλλάξει για πάντα το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων της Πολιτείας. Τρεις ντετέκτιβ από διαφορετικές πόλεις αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Στο τιμόνι του σκηνοθέτη σύμφωνα με τις φήμες, θα βρίσκεται για δύο τουλάχιστον επεισόδια ο Justin Lin (Fast and Furious), ενώ στους ρόλους των ντετέκτιβ ενδεχομένως να δούμε τους Vince Vaughn, Colin Farrell και Taylor Kitsch. Ένα ακόμα όνομα που «παίζει», σύμφωνα με το Holywood Life είναι εκείνο του Brad Pitt.

Όσον αφορά τους γυναικείους χαρακτήρες, σαφές προβάδισμα δίνεται στην Elizabeth Moss (Mad Men) έναντι της Michelle Forbes του “The Killing”, ενώ αρκετές ιστοσελίδες κάνουν λόγο και για την εμφάνιση της Cate Blanchett στη σειρά.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική το καλοκαίρι του 2015.

Ν.Γ.





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v