TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (11-17/11)

Οι πρεμιέρες, οι ταινίες, οι εκπομπές, οι αθλητικές αναμετρήσεις και τα highlights της τηλεοπτικής εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (11-17/11)
του Γιώργου Κόκουβα

Πολλές πρεμιέρες εκπομπών για άλλη μία εβδομάδα, αλλά και πολύ «ζουμί» στις δημοσιογραφικές εκπομπές έχει η ελληνική τηλεόραση τις επτά επόμενες ημέρες, από τις οποίες ξεχωρίζουμε τα highlights για τα βράδια που θα μείνετε μέσα.

Πρεμιέρες:

*
Με τα παντελόνια κάτω, Δευτέρα στις 22.30, Mega 
Η σειρά «της κρίσης» επιστρέφει με δεύτερη σεζόν και περισσότερες κωμικές περιπέτειες των ηρώων που στοιβάχθηκαν σε ένα camping λόγω οικονομικών προβλημάτων.
*Ράδιο Αρβύλα, Δευτέρα στις 23.15, ANT1
Η προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα πρεμιέρα δεν έγινε ποτέ, κι έτσι η παρέα των Αρβύλα θα επιστρέψει τελικά αυτή την Δευτέρα με το γνώριμο παρεΐστικο σατιρικό της ύφος.
*Οι Βασιλιάδες, Τρίτη-Πέμπτη στις 22.30, Mega 
Οι Βασιλιάδες «ξεπάγωσαν» και το κανάλι τελικά θα προβάλλει τα υπολειπόμενα επεισόδια της σειράς που εξαφανίστηκε για οικονομικούς λόγους από τις οθόνες μας την περασμένη σεζόν.
*Breaking Bad, Τετάρτη-Πέμπτη στις 23.40, Mega 
Επιστρέφει στο Mega την Τετάρτη και ο συμπαθής καθηγητής που το γύρισε στο… εμπόριο ναρκωτικών, με τον τρίτο κύκλο της κορυφαίας ίσως σειράς των τελευταίων ετών.
*Smart Face, Σάββατο στις 21.15, Mega 
Πρεμιέρα αυτό το σαββατόβραδο και για το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και «πρωταγωνιστές» τυχαίους περαστικούς στον δρόμο που θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του.

Νέες μαγειρικές εκπομπές:
 
*Χωρίς Συνταγή, Σάββατο στις 19.00, Mega 
Ο συμπαθής σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μας συστήνει την ελληνική μαγειρική μέσα από γευστικά οδοιπορικά σε γωνιές της Ελλάδας, αρχής γενομένης από την Κερκίνη.
*Ελλήνων Γεύσεις, Σάββατο στις 19.00, ΣΚΑΪ 
Ελληνικά τοπία σε συνδυασμό με ελληνικές γεύσεις περιλαμβάνει η νέα εκπομπή μαγειρικής του ΣΚΑΪ με οικοδέσποινα την σεφ Ντίνα Νικολάου. Αυτό το Σάββατο, κάνουμε στάση στο Πήλιο.
*Νόστιμη Γη, Σάββατο στις 20.00, ALPHA 
Η μαγειρική έξαρση του Σαββάτου ολοκληρώνεται με την νέα εκπομπή του Βασίλη Καλλίδη, που φιλοδοξεί να χωρέσει ολόκληρη την Ελλάδα σε ένα πιάτο, τριγυρνώντας στην χώρα με αφορμή γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ και πανηγύρια. Η αρχή γίνεται με την Κρήτη και την νόστιμη γη της Σητείας, στην γιορτή του Άη Γιώργη του Μεθυστή.

Εκπομπές:

*
Πρωταγωνιστές, Τρίτη στις 23.40, Mega 
Εμφύλιος, πολιτικοί, τηλεόραση, φασισμός, μαχαίρωμα, τρομοκρατία, επανάσταση. Οι Πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας έχουν τίτλο «Θέλετε να μιλήσουμε για εμφύλιο;» και καλεσμένους τον φιλόσοφο Στέλιο Ράμφο, τον συγγραφέα Θανάση Βαλτινό και συνεντεύξεις των Λεωνίδα Κύρκου, Γιάννη Κόντου, Στεφανίας Γουλιώτη και Φώτη Βαλλάτου.
*360°, Τρίτη στις 23.45, ALPHA 
Η Σοφία Παπαϊωάννου μας παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα τρεις ιστορίες αυτάρκειας, τρία μαθήματα απόδρασης από την κρίση, από ισάριθμους έλληνες που καινοτόμησαν σε πείσμα των καιρών, από την Ορεινή Μαγνησία μέχρι την Εύβοια και τη δυτική Πελοπόννησο.
*Αυτοψία, Πέμπτη στις 23.45, ALPHA 
Σε ένα δυσάρεστο, αλλά δυστυχώς επίκαιρο και πολύ αληθινό αφιέρωμα, ο Αντώνης Σρόιτερ μιλά αυτή τη βδομάδα με τους άστεγους που βλέπουμε να κοιμούνται στους δρόμους της Αθήνας και αποκαλύπτει πτυχές της κρίσης που δεν γνωρίζαμε.

Ταινίες:

*Η πόλη των Ανθρώπων, Παρασκευή στις 2.30, Mega 
Από την θέση του παραγωγού πλέον, ο υποψήφιος για 'Οσκαρ σκηνοθέτης του "Ο επίμονος κηπουρός" και της ταινίας "Η πόλη του Θεού", Φερνάντο Μεϊρέλες, παρουσιάζει μια ταινία για την δύναμη μιας φιλίας ισχυρότερης και από τους δεσμούς της οικογένειας. Με φόντο τις φτωχογειτονιές του Ρίο ντε Τζανέιρο, η "Πόλη των ανθρώπων" βρίσκει δυο παιδικούς φίλους να έρχονται αντιμέτωποι με τον ανελέητο κόσμο των ντίλερ και των ναρκωτικών. Η φιλία τους απειλείται να διαλυθεί για πάντα όταν ένα καταστρεπτικό μυστικό που κουβαλούν χρόνια, βγαίνει στην επιφάνεια.
*Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ, Παρασκευή στις 22.00, STAR 
Το STAR συνεχίζει τις θεματικές Παρασκευές του με τα «άπαντα» του δημοφιλέστατου νεαρού μάγου και προβάλλει την περιπέτεια του Χάρι Πότερ κατά την οποία αναδύονται σκοτεινά μυστικά του λόρδου Βόλντεμορτ.
*Γκίνες, Κυριακή στις 21.00, ALPHA 
Ο Ευτύχης είναι ένας γκαντέμης χαρτοπαίχτης που αναζητά ένα χαμένο κιβώτιο με χρυσάφι, θαμμένο σε μια ερημική ταβέρνα. Τα πράγματα όμως γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, όταν διαπιστώνει ότι πρέπει να γλιτώσει από τη "δολοφονική" γοητεία της νεαρής συζύγου του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, που περιμένει ανυπόμονα να συναντήσει τον άντρα των ονείρων της. Χιούμορ και γκανγκστερική δράση σε μια κωμωδία ελληνικής παραγωγής – σκηνοθετεί ο Αλέξης Καρδαράς και πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Πυρπασόπουλος, Στέλιος Μάινας, Αντώνης Καφετζόπουλος, Άκης Σακελλαρίου και Μαρκέλα Γιαννάτου.

Οι καλύτερες σειρές
:
Συνεχίζουν με δυνατά επεισόδια οι αγαπημένες ξένες σειρές Homeland (Δευτέρα στις 22.30, ALPHA), Game of Thrones (Δευτέρα στις 23.15, ΣΚΑΪ), Boardwalk Empire (Τρίτη 23.15, ΣΚΑΪ) και Good Wife (Πέμπτη μεσάνυχτα).

Αθλητικές αναμετρήσεις:
*Πρωτάθλημα Μπάσκετ: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Δευτέρα στις 19.15, ΔΤ
*Euroleague: Ολυμπιακός – Ζιελονα Γκορα, Παρασκευή στις 19.00, ΔΤ
*Ελλάδα-Ρουμανία, Προκριματικά Μουντιάλ, Παρασκευή στις 21.45, Mega (μπαράζ) 



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v