Θλίψη στο Χόλιγουντ: Πέθανε ο 25χρονος γιος του Τιμ Ροθ από καρκίνο

Ο γιος του Τιμ Ροθ, Κόρμακ απεβίωσε σε ηλικία μόλις 25 ετών έχοντας δώσει μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο το τελευταίο διάστημα.
Θλίψη στο Χόλιγουντ: Πέθανε ο 25χρονος γιος του Τιμ Ροθ από καρκίνο

Μια θλιβερή είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου από χθες, αναφέροντας ότι ο γιος του πασίγνωστου ηθοποιού Τιμ Ροθ, Κόρμακ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 25 ετών. Η οικογένεια Ροθ, προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση η οποία δημοσιεύθηκε από το περιοδικό People, στην οποία αναφέρεται πως «χάσαμε το όμορφο αγόρι μας, Κόρμακ μετά από μια γενναία μάχη με τον καρκίνο».

«Πέθανε ειρηνικά στην αγκαλιά της οικογένειάς του που τον αγαπούσε και τον λάτρευε.Πάλεψε με απίστευτη γενναιότητα τον τελευταίο χρόνο και διατήρησε την εξυπνάδα και το χιούμορ του μέχρι το τέλος» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η οικογένεια του Κόρμακ, τονίζει πως ο αδικοχαμένος 25χρονος ήταν «μια άγρια και ηλεκτρική μπάλα ενέργειας».

«Όσο άγριος και αν ήταν, ο Κόρμακ ήταν επίσης η ενσάρκωση της καλοσύνης. Μια ευγενική ψυχή που έφερνε τόση ευτυχία και ελπίδα στους γύρω του. Η θλίψη μάς κατακλύζει, όπως και τα δάκρυα και το γέλιο, όταν σκεφτόμαστε αυτό το όμορφο αγόρι στα 25 χρόνια και 10 μήνες που τον γνωρίζαμε» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Ένα ασυγκράτητο και χαρούμενο και άγριο και υπέροχο παιδί. Μόλις πρόσφατα έγινε άντρας. Τον αγαπάμε. Θα τον κουβαλάμε μαζί μας όπου κι αν πάμε» καταλήγει η οικογένεια.

Τον Ιούλιο που μας πέρασε ο Κόρμακ είχε κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ανακοινώνοντας ότι διαγνώστηκε με καρκίνο γεννητικών κυττάρων τρίτου σταδίου τον Νοέμβριο του 2021.

«Μου έχει στερήσει τη μισή ακοή, 27 κιλά βάρους, την αυτοπεποίθησή μου και θα συνεχίσει τη δολοφονική του πορεία μέχρι να καταφέρω να το σταματήσω με κάποιο τρόπο και να το σκοτώσω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης μαζί με ένα βίντεο που τον δείχνει να παίζει κιθάρα. «Αλλά δεν έχει αφαιρέσει τη θέλησή μου να επιβιώσω ή την αγάπη μου για τη μουσική. Δεν με έχει καταβάλει ακόμα».

 «Αγάπη σε όλους σας παρακαλώ φροντίστε να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε. Η ζωή είναι σύντομη. Είναι χάος. Και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είσαι εσύ. Να είστε καλά και να πηγαίνετε στο γιατρό. Γ*** τον καρκίνο» είχε γράψει τότε σχετικά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CORM (@cormacroth)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v