Γιώργος Δασκαλάκης «Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα ζήσω»

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν χάνει στιγμή τη δύναμη του, όπως φαίνεται στις δηλώσεις του.
Γιώργος Δασκαλάκης «Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα ζήσω»

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης ανέβασε πριν λίγες μέρες μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποιώντας ξανά την μάχη του με τον καρκίνο.

«Καλημέρα Αγάπες μου!!!! Καλό και ευλογημένο Σαββατοκύριακο να έχουμε και πάντα με υγεία για όλο το Κόσμο!!! Εμείς δίνουμε τη μάχη μας και είμαστε ήδη νικητές!!! Μασάμε??? ΟΧΙ βέβαια... Με την αγάπη σας και τη βοήθεια του ΘΕΟΥ θα τα καταφέρουμε!!! ΑΜΗΝ», έγραψε σχετικά στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου και μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του δηλώνοντας ότι: «Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Να σας πω κάτι, ίσως είμαι τυχερός. Έχει και στιγμές που λυγίζεις. Λες "ναι ρε, θα σε κερδίσω και του χρόνου θα ξανατραγουδάω". Αλλά έρχονται και οι στιγμές που λες "μα γιατί σε εμένα; Γιατί όλα σε εμένα;"».

Έπειτα αναφέρθηκε σε όσα οδήγησαν στη διάγνωσή του λέγοντας ότι: «Αργήσαμε να μάθουμε τι έχω. Μιλούσα με τον κουμπάρο μου, τον Νάσο Γουμενίδη και του είχα πει ότι δεν νιώθω καλά. Ένιωθα ατονίες και είχα βγάλει κάτω από τη μασχάλη μου ένα πράγμα σαν σπυράκι. Δεν δίνουμε σημασία πολλές φορές σε κάτι, αν και με πονούσε, ειδικά όταν το έπιανα. Τραγουδούσα κανονικά, αλλά έφτασε η μέρα των γενεθλίων μου κι είχα φλέματα, είχα χάσει κιλά, είχα χάσει την όρεξή μου. Τραγουδούσα κι έπεσα κάτω. Έλεγα ότι δεν ήμουν καλά. Μου έλεγαν να πάω νοσοκομείο κι έλεγα όχι. Έφτασε τέλος Ιουλίου και είπα στη μάνα μου να πάμε στο νοσοκομείο, γιατί δεν έπαιρνα ούτε ανάσα. Κάναμε αξονικές και στην τρίτη αξονική, εντελώς τυχαία, βρήκαν τον καρκίνο στους λεμφαδένες μου. Αυτή ήταν η αιτία που είχα όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Μου είπαν ότι ίσως το προλάβουμε το χειρότερο. Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω».

Ο Ματθαίος Γιαννούλης είχε διοργανώσει συναυλία προκειμένου να βοηθήσει τον φίλο και συνάδελφό του. Τότε όλα τα έσοδα διατέθηκαν στον Γιώργο Δασκαλάκη ώστε να καλύψει τα έξοδα των χημειοθεραπειών.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v