Παρτσαλάκης: «Προέρχομαι από οικονομική καταστροφή»

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου και μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε.
Παρτσαλάκης: «Προέρχομαι από οικονομική καταστροφή»
Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega, «Ελένη» όπου και μίλησε για τη σειρά «Η γη της Ελιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Φαντάζομαι ότι θα λυθεί η παρεξήγηση με τη Χάιδω και θα ξαναβρεθεί με το Λυκούργο γιατί όλοι όταν περνάνε τα χρονιά θέλουν ένα αποκούμπι», δήλωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης με βάση τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς.

Έπειτα ο Γιώργος Παρτσαλάκης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή λέγοντας: «Έχω κάνεις τρεις γάμους και αποφάσισα λόγω συνθηκών να μείνω μόνος. Από τα 70 και μετά αν ψάξεις να βρεις το αποκούμπι σου πρέπει να είσαι ηλίθιος. Στην ηλικία που είμαι εγώ ή πρέπει να ψάξεις μια 25άρα ή μια άνω των 65, που αυτή η ηλικία δεν με αφορά. Συγγνώμη κορίτσια αλλά και εγώ δεν σας ενδιαφέρω».

«Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου. Έφυγα από την πατρίδα μου. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελο μου είναι καθαρό. Χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο. Σήμερα το μοναδικό μου πάθος είναι οι γιοι μου» απάντησε κατόπιν σχετικής ερώτησης ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

«Είπα στον μεγάλο μου γιο ότι δεν πρέπει να πάει σε σχολή υποκριτικής, γιατί δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά του. Ο μικρός μου γιος μου είπε “Θέλω να γίνω ηθοποιός κινηματογράφου, όχι αυτές τις αηδίες που κάνεις εσύ”. Οι γιοι μου με καταλαβαίνουν πλέον ως άντρα, όχι μόνο ως πατέρα. Καταλαβαίνουν πώς περνούσα, γιατί το περνούν» πρόσθεσε ο ηθοποιός.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v