Σμαράγδα Καρύδη: «Άκουσα στο σούπερ μάρκετ μια μάνα να λέει πόσο άσχημη είμαι»

Η Σμαράγδα Καρύδη εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ στην εκπομπή «Mega Stories» και μίλησε για τον σεξισμό εις βάρος των γυναικών στις μέρες μας.
Σμαράγδα Καρύδη: «Άκουσα στο σούπερ μάρκετ μια μάνα να λέει πόσο άσχημη είμαι»
Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν μια από τις καλεσμένες της εκπομπής «Mega Stories» οι οποίες αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Δώρας Αναγνωστοπούλου να εμφανιστούν για πρώτη φορά στον φακό, χωρίς μακιγιάζ. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα σεξιστικά σχόλια που δυστυχώς αποτελούν μέρος της καθημερινότητας πολλών γυναικών

«Όταν είμαι καλά ψυχολογικά μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Όταν δεν νιώθω καλά, δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς η εικόνα μου. Εξαρτάται από το πώς έχω ξυπνήσει. Ήμουν σε ένα ταμείο σούπερ μάρκετ για να πληρώσω και πίσω μου είναι μια μάνα με ένα παιδί. Μιλάνε για μένα λες και δεν είμαι εκεί, σαν να είμαι στην τηλεόραση. Εκεί άκουγα… Και λένε «Α αυτή είναι! Ιιιι τι άσχημη που είναι!». Έχω ακούσει αυτό, δεν είχαν τακτ να μην το ακούσω. Ήμουν βαμμένη, ντυμένη, λέω γιατί με κράζουν. Τα αρνητικά σχόλια - δεν με ενοχλούν προσωπικά - αλλά με πειράζουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πληγώνουν τόσο εύκολα τους άλλους. Λένε «γέρασε και αυτή». Πώς το κάνουν αυτό σε ανθρώπους; Νομίζω ότι πρέπει να γίνουμε λίγο καλύτεροι. Πιστεύω ότι αυτό γίνεται επειδή εμείς δεν αγαπάμε τους εαυτούς μας, όταν είμαστε έτσι για αυτό μας βγαίνει κακία και επιθετικότητα στους άλλους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v